ADO Den Haag trad donderdagavond aan in Katwijk tegen de plaatselijke VV Katwijk. Voor een duel tegen het succesvolle kampioenselftal van het seizoen 1999/2000. Bekende namen bij Katwijk waren bijvoorbeeld Barry Dubbeldeman, Vincent Bon, Wilfred Kwestro en Patrick Heijmans.

Bij Oud ADO debuteerden Katwijker Pim Langeveld en Yuri Cornelisse, oud Katwijk speler en uiteraard oud ADO Den Haag speler Jeffrey Talan kwam speciaal over vanuit Friesland waar Talan tegenwoordig werkzaam is bij Heerenveen, om aan te treden bij de oudjes van ADO. Coach Ruud Mansveld moest noodgedwongen zelf ook acte de precance geven op het veld, helaas begaf de knie van Johan Vogelaar het vlak voor de wedstrijd waardoor Vogelaar niet kon spelen. Remco van der Veen nam hierdoor de coaching voor zijn rekening. Oud ADO begon spectaculair aan de wedstrijd, maar liefst 4 kansen op rij om al vroeg op voorsprong te komen. Zowel Hoogendorp, Van der Padt en Mansveld faalden in de afronding. Uiteindelijk wist Van der Padt in de 8e minuut toch het net te vinden en bracht oud ADO de verdiende voorsprong.

VV Katwijk, gesteund door een kleine 1500 toeschouwers, kwam in de 25e minuut terug in de wedstrijd. Met een droog schot passeerde Molenaar de Haagse keeper Dupon 1-1. Na de theepauze ging het leeftijdsverschil tussen oud ADO en VV Katwijk de Hagenaars parten spelen, waardoor uiteindelijk VV Katwijk kon uitlopen naar een 5-2 overwinning. Oud ADO verliest hierdoor haar ongeslagen status. Vrijdag treedt Oud ADO opnieuw aan tijdens het jeugdtoernooi van ADO Den Haag.

Opstelling Oud ADO Den Haag: Gert Jan Dupon, Pim Langeveld, Martin Abbenhuis, Richard Knopper, Yuri Cornelisse, Arie vd Padt, Jeffrey Talan, Jim Charité, Dennis Iliohan, Rick Hoogendorp, Ruud Mansveld, Albert van Oosten en gastspeler Matsoe Matsoe.