ADO Den Haag blijft een mooie groei doormaken op alle social media-kanalen waar de club actief is. Via de verschillende kanalen worden continu grote groepen supporters, sponsoren en andere volgers bereikt. In begin 2020 voegde ADO Den Haag het populaire platform TikTok toe aan haar social media-spectrum, en dat blijkt een groot succes. Deze week werd daar de mooie mijlpaal van 60.000 volgers gehaald. ADO Den Haag is daarmee de huidige nummer vijf van Nederlandse clubs als het gaat om het aantal volgers op dit kanaal.

Ook op Twitter, waar ADO Den Haag al sinds 2011 actief is, blijft het aantal volgers stijgen. Daar ging de teller deze week over de 70.000!

Op de andere social media-kanalen timmert ADO Den Haag ook aardig aan de weg. Zo kan de club op Facebook rekenen op meer dan 63.000 volgers en is ADO Den Haag op Instagram al gegroeid naar meer dan 54.800 volgers. Zakelijke volgers kunnen terecht op onze Linkedin-pagina, daar staat de teller op circa 6.850 volgers. Op YouTube heeft de club bijna 11.000 abonnees.

Social media-kanalen ADO Den Haag