Nieuws

Maandag 18 oktober verzamelden 85 ADO KIDS zich voor het ADO KIDS voetbaltoernooi. En ze hadden natuurlijk allemaal erg veel zin, zeker omdat sinds er voor het eerst in lange (Corona)tijd ook weer ADO Den Haag spelers, van zowel de mannen als de vrouwen, meededen om hun de fijnste tips en trucjes voor te doen!

Van de mannen deden mee: Robert Zwinkels, Amar Catic, Benjamin Reemst, Michael Mulder en Dhoraso Moreo Klas. En van de vrouwen waren Ilham Abali, Amber Verspaget en Nikki Ijzerman aanwezig. En die kregen natuurlijk een groot applaus van de ADO KIDS. Het veld was verdeeld over twee helften, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. In beide poules speelden alle teams vier wedstrijden van tien minuten. De vele ouders hebben op de tribune allemaal kunnen genieten van de mooie acties, doelpunten en het plezier van de kinderen onderling. Daarna mochten alle aanwezige ADO KIDS uiteraard ook nog een handtekening en foto “scoren “ bij de ADO Den Haag-spelers/speelsters. Deze spelers werden bijna bedolven onder een grote groep enthousiaste ADO KIDS! Bij de prijsuitreiking kregen alle deelnemers ook nog een mooie medaille!

ADO KIDS en spelers/speelsters, we hebben weer van jullie genoten! Ook een dankwoord voor de begeleiders van het Mondriaan, scheidsrechters (vaders/grote broers), Ashwin (oud stagiair) en de mensen van de kantine. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

Ben jij nog geen lid van ADO KIDS en lijkt het je ook leuk om dit eens te doen in de voorjaarsvakantie? Geef je dan nu nog deze week op voor onze kidsclub via: adodenhaag.nl/aanmeldenadokids

2