Zondag 20 juni is het weer vaderdag. Speciaal voor deze gelegenheid heeft ADO Den Haag een drietal vaderdagpakketten samengesteld. Deze mooie cadeaus zijn verkrijgbaar in de Fanstore en zijn tevens te bestellen in de online Fanstore. Dus heb jij een vader met een ADO Den Haag-hart? Verras hem dan met een cadeau uit de Fanstore van ADO Den Haag!

Vaderdagpakketten
Wie nog opzoek is naar een orgineel en leuk vaderdagcadeau heeft in de Fanstore de keuze uit drie verschillende vaderdagpakketten. Zo kan er worden gekozen voor een officieel ADO Den Haag thuis- of uitshirt met daarbij de opdruk 'PAPA' op de rug. Tevens bestaat dit pakket uit een tweetal bierglazen met ingegraveerd ADO Den Haag-logo en een ADO Den Haag Bieropener. Ook is er een mooi pakket samengesteld met een ADO Den Haag Handdoek, Deodorant en Douchegel. Tot slot is het ook mogelijk om een pakket te kiezen waarbij een wedstrijdshirt (inclusief naambedrukking) voor zowel vader als zoon/dochter zit. Dit pakket kost 75,00 euro en is enkel verkrijgbaar in de Fanstore.

Uitverkoop
Voor nog vele andere leuke vaderdagcadeaus kan er geprofiteerd worden van de uitverkoop in de Fanstore! Op de allerlaatste thuistenues, uittenues, tweede uittenues en keeperstenues (shirts en shorts) is er fikse korting die oploopt tot wel 50 procent! Grijp deze unieke kans en kom naar de winkel bij het Cars Jeans Stadion of plaats vandaag nog een bestelling in de online Fanstore!

Let op: de superkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, zoals de korting van een Seizoenkaart.

Actie
Tot en met woensdag 16 juni kunnen klanten hun gegevens achterlaten in de Fanstore en maken zij kans om een officieel wedstrijdshirt (inclusief bedrukking) van ADO Den Haag te winnen. De winnaar van deze leuke actie zal op donderdag 17 juni bekend worden gemaakt.

Aandacht voor de richtlijnen
In de Fanstore dient er uiteraard nog rekening te worden gehouden met de nog steeds geldende RIVM-richtlijnen en de mondkapjesplicht. Ook mogen er maximaal drie volwassenen op hetzelfde moment in de winkel aanwezig zijn. Ook kan er nog steeds alleen per pin betaald worden.

Openingstijden
De Fanstore zal vanaf heden óók geopend zijn op alle zaterdagen. De winkel bij het Cars Jeans Stadion is die dag te bezoeken van 12.00 uur tot 17.00 uur. Alle openingstijden van de Fanstore zijn hier te vinden.