ADO Den Haag zit nog midden in de strijd om de vierde plaats op de ranglijst, maar achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan het team van volgend jaar. Paul Mulders en Wouter de Vogel staan op het punt een contract bij de club te tekenen voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

Wouter de Vogel speelt dit seizoen voor Telstar, hij is daar op huurbasis vanuit AZ. Deze club wilde hem terughalen, hij had een aanbieding op zak en er was nog meer interesse, maar hij heeft gekozen voor een verbintenis bij ADO Den Haag. De Vogel is 20 jaar en speelde voorheen bij Bodegraven en Alphense Boys.

Bijna 300 duels in het betaald voetbal heeft hij reeds in de benen. Weliswaar in de Eerste Divisie, maar de technische leiding van ADO Den Haag ziet in hem ook een versterking op Eredivisie niveau. Zodoende tekent Paul Mulders, nu nog uitkomend voor AGOVV, een contract bij ADO Den Haag. Mulders is 30 jaar en speelde tot nu toe in het betaald voetbal voor HFC Haarlem, Cambuur Leeuwarden, FC Omniworld en AGOVV Apeldoorn. In totaal speelde hij al 291 wedstrijden en de middenvelder scoorde daarin 45 keer.