Door een 5-0 overwinning op Sparta onder 14 is ADO Den Haag onder 14 maandag 18 april kampioen geworden in hoogste poule voor 1e jaars C junioren en daardoor kampioen van Nederland geworden.

ADO Den Haag begon de wedstrijd uitstekend en na al snel een 1-0 voorsprong via een goal van Jan Verduyn. ADO Den Haag bleef jagen op een hogere score en na 20 minuten bracht wederom Jan Verduyn de score op 2-0 hetgeen de ruststand was. In de 2e helft probeerde Sparta wat terug te doen, maar de verdediging van ADO Den Haag hield goed stand. Halverwege de 2e helft was Segun Owobowale attent nadat de keeper een schot van Younes Seghrouchni niet onder controle kon krijgen en scoorde beheerst de 3-0. ADO Den Haag was los en had de ene na de andere mooie aanval en een van deze aanvallen kon pas afgestopt worden via een strafschop.
Nikki Baggerman scoorde beheerst vanaf 11 meter. Hetmooiste doelpunt werd voor het laatste bewaard. inde allerlaatste seconde scoorde Rayvano Salhuteru met een schot van 30 meter in de kruising de 5-0. Door deze overwinning is ADO Den Haag niet meer in te halen door de concurrenten Ajax, Feyenoord en PSV en is daardoor kampioen in de hoogste divisie voor 1e jaars C junioren. Een fantastische prestatie van het team van trainer Arie van der Padt en zijn staf.