Maandagavond kondigde het kabinet tijdens een persconferentie nieuwe maatregelen aan om de tweede golf van het coronavirus in te dammen. Aan de hand van de bijgewerkte richtlijnen heeft ADO Den Haag ook een aantal zaken moeten aanscherpen en/of handhaven, voor in ieder geval de komende drie weken.

De Aftrap
Het jeugdcomplex van ADO Den Haag, De Aftrap, zal de komende drie weken niet toegankelijk zijn voor bezoekers. We verzoeken alle ouders en verzorgers om bij het halen en brengen van de jeugdspelers het terrein niet te betreden. De kantine zal tevens gesloten blijven.

Eerste selectie
De trainingen van de eerste selectie op het Prinses Irene Sportpark blijven besloten voor publiek. Dit is geen verandering ten opzichte van de afgelopen weken. Zoals bekend is er voorlopig helaas ook geen publiek welkom bij de wedstrijden. Hier vind je meer informatie daarover, met ook een reactie van Algemeen Directeur Mohammed Hamdi.

Fanshop
Voor de Fanshop gelden de komende drie weken de reguliere openingstijden. Wel is er nu, los van de overige RIVM-richtlijnen, sprake van een mondkapjesplicht in de winkel. Ook mogen er maximaal drie bezoekers op hetzelfde moment in de Fanshop aanwezig zijn. Let op: er kan alleen per pin betaald worden in de winkel.

Openingstijden stadion
Het Cars Jeans Stadion blijft in deze periode open voor een zo beperkt mogelijk aantal bezoekers. De openingstijden zijn wel ietwat veranderd. Het stadion opent haar deuren om 8.00 uur en zal om 16.00 uur sluiten. De club is uiteraard telefonisch (070-3054500) en per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bereikbaar.