Na het succes van het geel-groene mondkapje introduceert ADO Den Haag nu ook een zwart mondkapje. De nieuwe mondkapjes, voorzien van het officiële clublogo en een witte ooievaar, zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar in zowel de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion als in de online Fanshop en kosten 6,95 euro per stuk. In de Fanshop is het alleen mogelijk om per pin te betalen.

Het ADO Den Haag Mondkapje
Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen is het in bepaalde situaties verplicht of wenselijk om een mondkapje te dragen. Voor deze gelegenheden heeft ADO Den Haag deze speciale mondkapjes laten ontwerpen.

Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind. Daarom is het dragen hiervan ook verplicht gemaakt in het openbaar vervoer. Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt wordt. De ADO Den Haag Mondkapjes zijn geen medisch product en dienen geheel over de neus, mond en kin te worden gedragen. Daarnaast mag het mondkapje alleen door jezelf worden gebruikt en dien je uiteraard niet in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het coronavirus of symptomen daarvan hebben.