Dinsdag werd het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion op indrukwekkende wijze gevuld: met ruim 60 gloednieuwe auto's van BMW, een M5-parcours en een kartbaan. De selectie en staf van ADO Den Haag kregen bij een uniek event hun nieuwe wagens uitgereikt van Dusseldorp BMW, dat zich met ingang van 1 september voor 5 jaar als mobiliteitspartner aan ADO Den Haag verbond.

Behalve het ophalen van hun nieuwe BMW kregen spelers en staf tevens de kans om mee te rijden in een supersnelle BMW M5. Via een slalom werd met flinke snelheid een unieke ervaring beleefd. Daarnaast kreeg iedereen de mogelijkheid om met hun nieuwe auto op de foto te gaan én was er een kartbaan neergezet waarop tegen elkaar geracet kon worden. Shaquille Pinas bleek de snelste van de selectie te zijn.

ADO Den Haag BMW

Het event werd eerder die middag afgetrapt in De Ooievaar, waar Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag de middag opende. “Wij nemen vandaag de fraaie auto’s van BMW met een gevoel van trots in ontvangst. De samenwerking met Dusseldorp BMW is een win-winsituatie, waarin we elkaars uitstraling vergroten." Namens Dusseldorp BMW gaf Marketing Manager Joost Mol daarna een korte introductie en instructies aan de spelers en de staf. “Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met ADO Den Haag. Dit partnership biedt ons de mogelijkheid om ons netwerk en bereik verder te vergroten. Daarnaast delen we heel graag het BMW-rijplezier met jullie. Tijdens dit event ga je dat nog eens extra ervaren!", sprak Mol.

Video

 

Fotogalerij