Het stadion is voor de zesde keer op rij volledig uitverkocht! Wat lange tijd een grote wens was van de spelers, medewerkers en supporters van de club is nu realiteit aan het worden. Afgelopen wedstrijd was het stadion voor de vijfde keer uitverkocht. En alle aanwezige supporters werden op een fantastische voetbalshow getrakteerd met een wervelende 5 - 1 overwinning op N.E.C. Nijmegen.

De verwachting is dat we vanaf nu iedere thuiswedstrijd het boordje UITVERKOCHT achter het ruitje bij de kassa kunnen ophangen.

Uit computer gegevens blijkt dat zo’n 10 à 15 procent van onze Seizoen Club Cardhouders niet op komt dagen op de wedstrijddag. Daarom roept de Officiële Supportersvereniging van ADO Den Haag haar leden en Seizoen Club Cardhouders op om, als ze nu al weten dat ze zondag niet naar de wedstrijd kunnen komen, een mail te sturen met daarin naam, adres, Seizoen club Cardnummer, vak, rij en stoelnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling dat u niet naar die wedstrijd komt.

ADO Den Haag zal dan, voor deze ene wedstrijd, uw Seizoen Club Card blokkeren en uw stoel opnieuw in de verkoop doen. Hierdoor zal een andere ADO Den Haag supporter naar de wedstrijd kunnen gaan en het stadion wederom helemaal vol zitten. De extra inkomsten gaan naar ADO Den Haag zelf, en die kunnen het, met het oog op komend seizoen goed gebruiken!