Vanwege het enorme succes waren de mondkapjes eerder deze maand helaas uitverkocht. Hierna was het mogelijk om een pre-order te plaatsen in de online Fanshop. De bestelde mondkapjes kunnen vanaf zaterdag 22 augustus worden opgehaald in de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion. De Fanshop is komende zaterdag vanaf 17.00 uur - drie uur voor de oefenwedstrijd tegen Vitesse - geopend.

Het ADO Den Haag Mondkapje
Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen is het in bepaalde situaties verplicht of wenselijk om een mondkapje te dragen. Voor deze gelegenheden heeft ADO Den Haag een speciaal mondkapje laten ontwerpen.

Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind. Daarom is het dragen hiervan ook verplicht gemaakt in het openbaar vervoer. Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt dient te worden. Het ADO Den Haag Mondkapje is geen medisch product en dient geheel over de neus, mond en kin te worden gedragen. Daarnaast mag het mondkapje alleen door jezelf worden gebruikt en dien je uiteraard niet in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het coronavirus of symptomen daarvan hebben.

Het mondkapje kan op 60 graden worden gewassen en is gemaakt van 100 procent polyester. Het mondkapje heeft geel-groene kleuren, is voorzien van het ADO Den Haag-logo en bevat een groen elastiek.

mondkapje1