Slechts twee dagen na de lancering van de Seizoenkaartcampagne hebben al meer dan 1.000 fans de keuze gemaakt om de club actief te steunen in de vorm van een ‘Full Support’ Seizoenkaart of een ‘Support’ Seizoenkaart. Maar liefst 90 procent hiervan heeft zelfs gekozen voor Full Support. Bestaande Seizoenkaarthouders kunnen naast het actief kiezen van één van deze opties ook de club blijven steunen met dezelfde voorwaarden, maar missen dan wel de extra's. Dat betekent dus ook dat het aantal van 1.000 niet het aantal Seizoenkaarthouders, maar enkel het aantal (Full) Support-keuzes na twee dagen betreft.

Het is uiteraard nog maar het begin, maar de getallen laten zien dat er al veel supporters achter de club blijven staan in deze lastige tijden. ADO Den Haag heeft alle steun hard nodig, maar beseft tegelijkertijd dat het bijzonder is dat er in slechts 48 uur al zoveel mensen voor Full Support kiezen. Daar wil de club iedereen dan ook hartelijk voor bedanken.

Nog geen keuze gemaakt?
Als je als huidige Seizoenkaarthouder niet kiest voor Full Support of Support, dan wordt je Seizoenkaart automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als afgelopen seizoen. Met het laten doorlopen van de Seizoenkaart blijft deze maandelijks opzegbaar, maar ontvang je dus niet alle extra’s van het Full Support-pakket.

btn scc

Unieke extra's Full Support-pakket

  • Gouden Seizoenkaart. Kies je vóór 16 juni voor Full Support, dan ontvang je een unieke Gouden Seizoenkaart. Deze kun je behouden tot het moment dat je opzegt. Dit betekent dat je deze gouden Seizoenkaart behoudt ook wanneer deze na vijf jaar vervangen wordt. Jouw keuze voor Full Support kan je dus jaren met je meedragen!
  • Unieke vlag. Bij Full Support ontvang je een unieke vlag, ontworpen door het creatieve brein achter de spandoeken. Met dit exclusieve item zullen we gedurende het seizoen leuke acties uitrollen, waardoor we op een leuke manier dicht bij onze Full Support Seizoenkaarthouders blijven staan.
  • Speciaal platform. Naast de Gouden Seizoenkaart en de unieke vlag bieden we ook een financieel voordeel. Iedereen die kiest voor Full Support krijgt namelijk toegang tot een speciaal ‘ADO Den Haag-platform’. Hier krijg je het gehele seizoen onbeperkt toegang tot unieke deals (bijvoorbeeld voor dagjes uit) en kortingen oplopend tot wel 70 procent!

Scoor je Full Support Seizoenkaart!
Vanaf dinsdag 2 juni is het dus mogelijk om je Full Support Seizoenkaart aan te vragen. Je kunt deze gouden variant bestellen door op onderstaande button te klikken. Je kan dus ook voor de Support Seizoenkaart kiezen; dan ontvang je 15 procent korting, maar niet alle extra’s.

btn scc

Alleen samen ADO Den Haag: de campagnevideo