Vanaf dinsdag 2 juni is het mogelijk om jouw Seizoenkaart bij ADO Den Haag voor het seizoen 2020/2021 te bestellen. ADO Den Haag biedt haar fans twee verschillende opties, omdat in deze bijzondere situatie nog niet duidelijk is wanneer de bal weer zal rollen en met hoeveel publiek dat zal gebeuren. Er kan gekozen worden voor 'Full Support' of 'Support'.

Het zijn onwerkelijke tijden, waarin clubliefde ons sterk houdt en met elkaar verbindt. Want hoewel we lange tijd samen alleen waren, zijn we ook alleen samen ADO Den Haag. Wat dat betreft zijn wij enorm dankbaar voor de hartverwarmende reacties die wij al vóór de start van de Seizoenkaartcampagne mochten ontvangen.

 

Full Support (Seizoen 2020/2021)

De ‘Full Support Seizoenkaart’ is de ultieme vorm van steun aan onze club! Met deze Gouden Seizoenkaart kies je bewust voor geen tegemoetkoming bij eventuele wedstrijden zonder publiek. Wij beseffen hoe bijzonder deze keuze is en willen daar dan ook graag iets moois voor terug doen.

De Full Support Seizoenkaart bestaat uit de volgende unieke items:

  • Exclusieve Gouden Seizoenkaart;
  • Unieke vlag, mede te gebruiken voor leuke acties gedurende het seizoen;
  • Toegang tot een speciaal platform, waarop aantrekkelijke kortingen en tegoeden aangeboden worden.

btn scc

Support (Seizoen 2020/2021)

Kies voor de ‘Support Seizoenkaart’ en ontvang 15 procent korting op je Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021. De Support-variant is op basis van één seizoen, waarbij je geen aanspraak maakt op een extra tegemoetkoming indien er niet of niet altijd met aanwezigheid van publiek gespeeld kan worden.

btn scc

Huidige Seizoenkaart
ADO Den Haag zal geen prijsverhoging doorvoeren op de Seizoenkaart. Dat betekent dus dat de prijzen van het afgelopen seizoen ongewijzigd blijven. Indien je geen keuze doorgeeft en kiest voor het verlengen van je huidige Seizoenkaart, betekent dit dat deze volgens de voorwaarden maandelijks opzegbaar blijft. Toch kiezen voor Full Support of Support en je Seizoenkaart met één seizoen verlengen? Klik dan hier!

Familiepakket 
Speciaal voor gezinnen is er uiteraard weer het ‘Familiepakket’. Je betaalt hetzelfde, maar ontvangt als gezin een tegoedbon van 50 euro voor de Fanshop bovenop de eerder gekozen Full Support of Support Seizoenkaart. Bestel het Familiepakket hier!

Tarieven 
Zoals vermeld zullen er in het seizoen 2020/2021 geen prijswijzigingen plaatsvinden. Kijk op adodenhaag.nl/tarieven voor het volledige overzicht.

Wijzigingen doorgeven
Mocht je als Seizoenkaarthouder het aantal betalingstermijnen willen wijzigen, een vakwissel willen doorgeven óf je Seizoenkaart willen stopzetten, dan dien je dit uiterlijk op 16 juni 2020 aan te geven via de ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving. Klik hier om direct in te loggen.

Geef je voor deze datum geen wijziging door, dan zal de afschrijving van de Seizoenkaart vanaf 25 juni 2020 in hetzelfde aantal termijnen als in 2019 per automatische incasso worden uitgevoerd.

Seizoenkaart bestellen
Zonder jullie is er geen ADO Den Haag. We moeten het met elkaar doen, zoals dat ook bij Onze Trots past. Kies jij ervoor om de ADO Den Haag-familie trouw te blijven in deze bijzondere tijd, dan zijn wij jou zeer dankbaar. De Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 is eenvoudig en op dit moment enkel online te bestellen via onderstaande button.

btn scc