De Raad van Commissarissen (RvC) van ADO Den Haag is weer volledig ingevuld. Mark Schenkels (51) is deze week benoemd tot lid van het toezichthoudende orgaan.

Met zijn financiële achtergrond is Schenkels gespecialiseerd in het bouwen, ontwikkelen en in stand houden van renderende ondernemingen. Het nieuwe RvC-lid (registeraccountant) werkte meer dan twintig jaar bij Deloitte in Den Haag, waar hij een brede expertise opbouwde op het vlak van audit en financieel advies. Schenkels opereerde en opereert nog steeds als concerncontroller bij diverse internationaal georiënteerde bedrijven. Schenkels heeft ruim acht jaar toezichthoudende ervaring en versterkte eerder het bestuur van de Haagse handbalclub Hellas.

Schenkels is geboren en getogen in Den Haag en groeide op in en rond het Zuiderpark. Zijn verbondenheid met de stad én de club ADO Den Haag is daarom sterk.

Frans van Steenis werd medio april op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ADO Den Haag benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Ook vond toen de benoeming van Andrew Xing, zakenman en sportmarketeer uit Singapore, plaats. Felix Wu en Ward Swart zijn reeds langer lid van de RvC, die nu dus weer compleet is.