Onze voorzitter van de Raad van Commissarissen, Henk Jagersma, is genomineerd voor de Vastgoedmarkt Award 2010/2011. Als voorzitter van onze RvC is hij vrijwilliger actief voor ons, hij is daarbij full time werkzaam bij Syntrus Achmea Vastgoed en voor die werkzaamheden wordt hij dus alleen al met deze nominatie geëerd.

Tot 18 maart kan worden gestemd op de vijf genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2010/2011. Dat zijn Hans Copier (ING Real Estate), Henk Jagersma (Syntrus Achmea Vastgoed), Patrick Kanters (APG Asset Management), Marijn Snijders (Jones Lang LaSalle) en Jan-Willem Weissink (Ahold, NRW) op alfabetische volgorde.

Deze vastgoedprofessionals zijn begin dit jaar door de redactie genomineerd op basis van aanmeldingen van de abonnees van Vastgoedmarkt. De winnaar wordt bekendgemaakt op het Vastgoedmarkt Trends Congres. Dit invitatiecongres vindt op dinsdag 12 april plaats op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Tot 18 maart kan worden gestemd via het stemformulier op www.vastgoedmarkt.nl/forms/award. Aan de stemming kan worden meegedaan door zowel abonnees als niet-abonnees. De uitgebrachte stemmen van abonnees worden bij de toekenning wel zwaarder meegerekend. Per abonnement kan dus maar een zwaarder wegende stem worden uitgebracht.