Een Haags Heldenplein was er al. En nu komt er ook nog een ADO Den Haag Legends Lounge.

Al geruime tijd leeft bij ADO Den Haag de sterke behoefte om meer voor oud-spelers te doen. Om aan deze wens concrete invulling te geven wordt op zaterdag 7 december voor de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente in het Cars Jeans Stadion de ADO Den Haag Legends Lounge geopend.

In deze Legends Lounge ontvangt de Haagse Eredivisieclub bij iedere thuiswedstrijd een selectie van prominente voormalige helden uit alle tijden. Niet alleen oud-spelers van ADO Den Haag zijn welkom, maar uiteraard ook voetballers van ADO, Holland Sport en FC Den Haag.

Met deze lounge als middelpunt, hoopt ADO Den Haag te bereiken dat oud-spelers zich weer wat meer bij ADO Den Haag betrokken gaan voelen. En ook voor supporters en sponsoren ontstaat er een prachtige gelegenheid om hun helden van weleer weer eens te kunnen zien.

Onder de Haagse voetbalhelden die zaterdagavond worden verwacht bevinden zich een winnaar van de Europa Cup voor Landskampioenen, een winnaar van de UEFA Cup, drie internationals en de voormalige ‘beste zaalvoetballer van de wereld’. Bij elkaar speelden onze speciale gasten wel meer dan 5.000 wedstrijden in de hoofdmacht.

Aanwezig zijn volgens verwachting Guus Haak, Edwin Post, Harrie van der Laan, Yuri Cornellisse, Edwin Grünholz, Lex Schoenmaker, Henk Houwaart, Frans Danen, Leo de Caluwé, Simon van Vliet, Rene Pas, Theo van der Burch, Piet de Zoete, Joop Jochems, Sjaak Smit, Albert van Oosten en Raily Ignacio.

1975 2