Sinterklaas en de pieten bezochten op woensdag 20 november traditioneel het Cars Jeans Stadion. Zij zijn natuurlijk ook supporters van onze mooie club!

Wat was het gezellig druk zeg! Eerst kwamen er 45 kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Wat waren jullie stoer zeg, want het was natuurlijk wel een beetje spannend! Sinterklaas wist genoeg over jullie te vertellen! En natuurlijk was er ook nog een high-five voor Storky! Verder werd er veel gezongen, gedanst en uiteraard ook gesnoept van al het lekkers.

Daarna was het de beurt aan 75 ADO Kids van 5 tot en met 7 jaar. Zij werden ontvangen door het clownsduo Flits & Lampie. Na dit gezellige ontvangst kwamen - net als bij de jongste groep - de Sint en pieten aan met de tuktuk en felyx-scooters; dat was echt gaaf! De Sint en pieten wisten precies waar ze moesten zijn, want ze konden de kinderen al van ver horen zingen. Er waren een heleboel vragen en tekeningen voor Sinterklaas en allerlei verschillende spelletjes. Iedereen deed gezellig mee.

Na afloop kregen alle kinderen als cadeau een tas vol met heel geweldige presentjes en was er ook nog een lekker patatje van Henk Patat! De ouders hoefden thuis dan ook niet meer te koken…

Bij dezen willen we (alle sponsors) van harte bedanken:
Hanos Den Haag-Delft, Albert Heijn Leidschenveen, Sligro Den Haag Forepark, Dirk van den Broek, Henk Patat, Cars Jeans, Avontura Delft+Zoetermeer, Tuc Tuc + Felyx scooters en tot slot ADO Den Haag, ADO Den Haag Fanshop, Supportersvereniging Haagsche Bluf, Fan Support Den Haag, ADO TV en het clownsduo Flits & Lampie.

Mede dankzij jullie was het geweldig!

Video

 

Foto's