Robin Polley heeft dinsdag met het Ghanese elftal voor spelers onder de 23 jaar de halve finale van het Afrikaanse kampioenschap na een 2-2 stand en penalty’s van Ivoorkust verloren. Polley begon zijn tweede duel voor de Black Meteors in de basis, maar werd na een gele kaart al relatief vroeg gewisseld.

Ghana onder 23 verloor weliswaar de halve finale van het Afrikaanse kampioenschap, maar maakt nog steeds kans op deelname aan de Olympische Spelen in Tokio. Het strijdt vrijdag met de verliezer van het duel tussen Egypte en Zuid-Afirika om een olympisch ticket.

Summerville
Crysencio Summerville kende dinsdag opnieuw een geslaagd avondje met Oranje onder 19. Hoewel hij pas twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen kwam, wist de rechtsbuiten een goal en een assist te verzorgen tegen Mexico. Het duel in 's-Gravenzande eindigde in een 3-3 gelijkspel. Afgelopen donderdag werd het ook al 3-3 tegen Tsjechië, mede dankzij een doelpunt van Summerville. In de vorige interlandbreak scoorde hij ook al vier keer voor Oranje onder 19.

Essabri en Nikiema
Kilian Nikiema kwam maandag niet in actie voor Oranje onder 17 tegen de Verenigde Staten onder 18 (2-2), maar Amine Essabri verscheen dinsdag wel binnen de lijnen bij België onder 19. De jeugdspeler van ADO Den Haag viel tien minuten voor tijd in tijdens de met 1-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland.