Wegens een ontsporing van een tram zaterdagavond bij Station Forepark rijden er zondag rond de wedstrijd van ADO Den Haag tegen Ajax geen trams richting de meest nabijgelegen stations. Er worden pendelbussen ingezet als alternatief vervoersmiddel. Houd hier dus rekening mee als je naar het stadion komt!

Omdat het spoor bij Station Forepark niet beschikbaar is wegens de ontspoorde tram, heeft dat flinke consequenties voor de infrastructuur. Daarom worden er pendelbussen ingezet om reizigers alsnog van de Laan van Oost-Indië naar Leidschenveen te vervoeren. Het extra vervoer komt gewoon langs de normale haltes van de RandstadRail.

ADO Den Haag raadt supporters, ook vanwege de uitverkochte wedstrijd, aan om op tijd naar het Cars Jeans Stadion te komen. Naast de pendelbussen zijn lijn 19 en de trein ook alternatieve vervoerswijzen.

N14
Er vindt ook verkeershinder plaats op de N14 van Den Haag naar Leidschendam. Tussen Den Haag en Mariahoeve en de aansluiting met de A4 is de weg wegens wegwerkzaamheden dicht. U wordt ter plekke omgeleid.