Voordat de interlandbreak van start gaat, staat er een net zo mooie als zware wedstrijd te wachten op ADO Den Haag. Er wordt komende zondag om 12.15 uur afgetrapt tegen Ajax, dat midweeks nog zeer succesvol was in Europa. ADO TV blikt vooruit met Tom Beugelsdijk, weet wat er nodig is in het stijf uitverkochte duel: "Wij moeten er 110% voor gaan, dat is de enige manier."

 

Fons Groenendijk
Trainer Fons Groenendijk keek op de wekelijkse persconferentie ook vooruit op het thuisduel met Ajax. "Natuurlijk zijn wij niet de favoriet en is het een duel met een hoge moeilijkheidsgraad, maar wij kijken altijd naar de mogelijkheden. We moeten er een strijd van maken. Als wij een superdag hebben en zij een mindere dag kennen, dan kunnen we echt wel voor een resultaat gaan", aldus Groenendijk. "We willen wat rechtzetten na het verlies in Emmen en zullen strijden voor elke meter."

De trainer werd tijdens het perspraatje gevraagd naar Milan van Ewijk en Thom Haye, die beiden vorige week een lichtpuntje waren in Emmen. "Milan is het hele seizoen al prima bezig en Thom heb ik na afloop van de wedstrijd tegen Emmen een compliment gegeven voor zijn invalbeurt."