Deze zomer zou het contract van assistent-trainer Maurice Steijn aflopen, maar ADO Den Haag kan met veel trots aankondigen dat zijn contract met vier jaar is verlengd.

Na 1 juli, het moment waarop zijn huidige contract zou eindigen, heeft Steijn hierbij nog een contract tot de zomer van 2015. ADO Den Haag kiest heel bewust voor continuïteit met zijn aanblijven. De club wil de ingeslagen weg, op voetbaltechnisch gebied bewerkstelligd door de technische staf, voortzetten. Met deze aanstelling wordt hiervoor het eerste signaal afgegeven.

Maurice Steijn (37 jaar) heeft als speler en trainer een rijk ADO Den Haagverleden. Hij speelde in de jaren negentig zes seizoenen voor de club, was vanaf 2004 achtereenvolgens assistent bij het tweede elftal, speler van het amateurteam, jeugdtrainer van de B2, later de B1, en daarna de A1, vorig seizoen werd hij trainer van het Beloftenelftal en vorig jaar maakte hij zelfs het seizoen af als ad-interim hoofdtrainer. Momenteel is hij bezig met de cursus Coach Betaald Voetbal.

Maurice Steijn: `Uiteraard ben ik erg blij met dit nieuwe contract, de komende 4,5 jaar blijf ik bij de club die me lief is. Ik voel heel veel vertrouwen vanuit de clubleiding en dit gevoel is volledig wederzijds.`