Nadat vorig jaar HVV en VUC een intentieverklaring hadden getekend, is de afgelopen maand op de sportcomplexen van HVV en VUC door vertegenwoordigers van beide clubs en ADO Den Haag een convenant getekend waarmee de netwerkpartners zich nu ook officieel bij het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden aansluiten.

Op de foto’s tekenen namens HVV voorzitter Hans van Willinge, namens VUC Barry Schrijvers en Rob Haasjes en namens ADO Den Haag Wim Voois het convenant. HVV


VUC

Het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden bestaat naast ADO Den Haag momenteel uit 18 regionale amateurverenigingen, waarmee ADO Den Haag onderling kennis deelt en uitwisselt. Hiermee trachten alle partijen het jeugdvoetbal binnen de regio Haaglanden van een kwaliteitsimpuls te voorzien. De samenwerking is voornamelijk op het gebied van (voetbal)talent-, kaderontwikkeling en randvoorwaardelijke zaken gericht. Met de oprichting van dit Netwerk neemt ADO Den Haag als Betaald Voetbal Organisatie zijn verantwoording zowel op sportief als sociaal maatschappelijk gebied.