Een aantal dagen voor de start van de competitie kan Onze Trots al rekenen op méér Seizoenkaarthouders dan waarmee het afgelopen seizoen is afgesloten.

Al 5340 supporters gaven hun onvoorwaardelijke steun voor het komende seizoen. Met de gehele maand augustus én de Halve Seizoenkaartverkoop nog in het vooruitzicht, zal er dit seizoen dus voor het derde opeenvolgende jaar een groei in het aantal Seizoenkaarthouders te zien zijn.

87% van de Seizoenkaarthouders van vorig seizoen verlengde zijn of haar Seizoenkaart en is er dus dit seizoen weer elke thuiswedstrijd bij.

Van degenen die niet verlengden, gaf zo'n 70% als reden aan te weinig tijd te hebben of door omstandigheden niet meer in de gelegenheid te zijn een heel seizoen te kunnen komen.

Nog geen Seizoenkaart?
Het is nog niet te laat! Bestel hem snel en profiteer van de vele voordelen! Met een Seizoenkaart ben je verreweg het voordeligst uit om onze wedstrijden IN het stadion te beleven.

Volwassenen kunnen er al voor zo'n €9,- per wedstrijd bij zijn. Jongeren voor zo'n €7,- en kinderen t/m 14 jaar voor nog géén €5,- per wedstrijd!
Bekijk hier alle tarieven

Welkomstcadeau naar keuze
Naast de 17 thuiswedstrijden krijg je ook nog een welkomstcadeau naar keuze! Zo kun je kiezen uit:
- €15,- fanshoptegoed
- €15,- horecategoed
- een extra GRATIS kaart voor de 1e thuiswedstrijd van het seizoen!

Overdraagbaar
Vanaf seizoen 2019/2020 is je Seizoenkaart officieel overdraagbaar bij thuiswedstrijden! Ben je dus een keer zelf verhinderd, kun je iemand anders op jouw Seizoenkaart naar de wedstrijd laten gaan!

Familiepakket
Speciaal voor gezinnen is er het Familiepakket. Je betaalt hetzelfde, maar het hele gezin krijgt ieder jaar een nieuwe ADO Den Haag shawl en elke wedstrijd een gratis drankje! 
Bestel het Familiepakket hier!

Eenvoudig online te bestellen
De Seizoenkaart is eenvoudig online te bestellen via onderstaande button. Beleef jij het komende seizoen alle 17 thuiswedstrijden IN het Cars Jeans Stadion?