Met Trots presenteert de club de officiële ADO Den Haag App; onmisbaar voor iedere supporter van Onze Trots! Met deze gratis app blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste video's van ADO TV en heb je praktische informatie altijd binnen handbereik. Je geeft zelf eenvoudig aan van welk soort nieuws je graag een pushmelding ontvangt.

De officiële ADO Den Haag App:
- Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
- ADO TV: de laatste interviews, doelpunten, samenvattingen en specials
- Wedstrijdprogramma’s, resultaten en verslagen van ADO Den Haag 1, 2 én de ADO Vrouwen
- Bestel eenvoudig je wedstrijdtickets
- Statistieken en achtergrondinformatie van onze spelers
- Actuele trainingstijden en andere praktische informatie
- Matchday: volg de wedstrijd op de voet met live-statistieken, stem op de Man of the Match en doe mee aan de CSU Fan of the Match quiz in de rust!

Blijven ontwikkelingen
Er is hard gewerkt aan de realisatie van de app en dat blijven we ook doen zodat we de app ook na de lancering kunnen door ontwikkelen en meer functionaliteiten kunnen toevoegen. Een groep supporters heeft de app de laatste maanden intensief getest. Ondanks alle inspanningen kan het zijn dat je een foutmelding krijgt of dat informatie op jouw toestel nog niet juist wordt weergegeven. Alle feedback is van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onder vermelding van jouw persoonlijke #nummer welke je in de app vindt. We nemen alle mails in behandeling om de app op ieders toestel optimaal te laten functioneren. Om deze reden zullen de komende tijd geregeld updates komen ter verbetering van de app.

Wil je ook betrokken zijn bij de verdere ontwikkeling van de ADO Den Haag App? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!