ADO Den Haag en Medisch Centrum Haaglanden (MCH) organiseren voor de tweede keer een speciale kerstactie om geld in te zamelen voor ‘Bewegen tegen kanker’.

Op zaterdag 11 december, op het Spuiplein in Den Haag vanuit de ADO Den Haag bus, en op zaterdag 18 december, op de kerstmarkt in Winkelcentrum Leidschenhage, kun je voor € 2,- een speciale kerstbal kopen. De opbrengst van deze kerstactie is bestemd voor activiteiten en faciliteiten voor kankerpatiënten en hun familie die buiten de gewone ziekenhuisfinanciering vallen en die bijdragen aan het welzijn van kankerpatiënten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewegingsadvies of - begeleiding door een sportarts en fysiotherapeut of een dagje uit voor de patiënt en zijn gezin. ADO Den Haag en het MCH werken nauw samen onder het motto ‘Bewegen tegen kanker’.

Op zaterdag 11 december, van 10.00 – 17.00 uur, staat de speciale ADO Den Haag bus op het Spuiplein in Den Haag. Hier worden de speciale kerstballen verkocht, zijn flyers over ‘Bewegen tegen kanker’ verkrijgbaar en komt mascotte Storky van ADO Den Haag langs! Storky is er tussen 13.00 – 15.00 uur. Op zaterdag 18 december, van 10.00 – 17.00 uur, worden de speciale kerstballen verkocht vanuit een gezellige kerstkraam op de kerstmarkt in winkelcentrum Leidschenhage.

Kijk voor meer informatie op www.bewegentegenkanker.nl