Tijdens de oefenwedstrijd van ADO Den Haag 2 tegen het tweede elftal van Sparta Rotterdam (2-1 winst) verscheen er een oude bekende binnen de lijnen. Kyle Ebecilio, die al een tijdje meetraint met de Haagse beloften om te werken aan zijn fitheid, maakte een kwartiertje voor tijd zijn opwachting bij de ploeg van Virgilio Teixeira. 

Ebecilio meldde zich eerder dit seizoen bij de Haagse beloften om te werken aan zijn fitheid. De 24-jarige middenvelder, die in de tweede helft van het seizoen 2015/2016 al even op huurbasis in het geel-groene shirt speelde, werkt stap voor stap aan zijn conditie en begint steeds fitter te worden. Ebecilio neemt daar rustig de tijd voor, aangezien hij de afgelopen jaren te maken heeft gehad met fysieke tegenslagen. Herstel is dus voor Ebecilio het primaire doel en ADO Den Haag geeft hem daar als oud-speler de kans voor.

Naast ADO Den Haag staan ook FC Twente, Nottingham Forest en NEC op het lijstje van oud-clubs van Ebecilio. In de jeugd speelde de middenvelder voor Excelsior, Feyenoord, Arsenal en meerdere jeugdteams van Oranje. In maart kwam Ebecilio tweemaal in actie met Jong NEC, maar in het jaar 2017 maakte hij door fysiek ongemak geen speelminuten.