Woensdag (24-11) was het een grote dag voor de kleinste supporters onder ons. Sinterklaas kwam op bezoek in het Kyocera Stadion.

Speciaal voor de ADO Kids was er vandaag een Sinterklaasfeest georganiseerd. Daarbij kon de Sint uiteraard niet ontbreken. De opkomst was enorm, het hele spelershome zat vol met kinderen. Storky was ook aanwezig en kon van bijna net zo veel aandacht genieten als de goedheiligman zelf.

Als eerste waren de kinderen van 2 tot en met 4 jaar aan de beurt. Er werden verhaaltjes voorgelezen en er werd gezongen voor Sinterklaas. De groep van kinderen van 5 tot en met 8 jaar arriveerde later op de middag. Allemaal moesten ze hun jas aanhouden. Sinterklaas was er nog niet, dus er moest naar hem gezocht worden.

In de tussenring van het stadion kwam Sinterklaas de kinderen uit hun lijden verlossen. Hij kwam met twee pieten aanrijden in het EHBO-karretje. Na al het gejoel en geknuffel gingen alle ADO kids op de foto samen met Sinterklaas, de pieten en Storky.

Al met al een onvergetelijke middag voor de jongste generatie ADO Den Haagfans. We willen Sinterklaas bedanken voor zijn komst en we hopen hem volgend jaar weer uit te nodigen.