Na een rustige eerste 10 minuten van de wedstrijd kwam ADO Den Haag vanaf de 13 minuut op stoom. Na al 2 vrije trappen gehad te hebben rond het strafschopgebied van Wateringse Veld was de 3de wel raak.

Niels van Pelt schoot deze vrije trap op het doel waarna Thomas Verheijdt goed op de rebound reageerde en zo Jordy Strooker in staat stelde om de 1-0 aan te tekenen. Drie minuten later was het alweer raak. Thomas Verheijdt zette goed door na een diepe bal vanuit het middenveld, en legde de bal uiteindelijk klaar voor Steven Sanchez Angulo die knap binnenschoot. Het duurde even voordat de volgende Haagse treffer op het scorebord kwam. In de 35ste minuut kon Jop Verhagen alleen op de doelman aflopen en schoof de bal rustig in de hoek binnen. Jordy Strooker en Thomas Verheijdt kregen nog de mogelijkheid voor rust op de 4de maar beide werden knap gekeerd door de doelman van de bezoekers.

Na rust ging ADO Den Haag rustig verder met scoren. Dit keer was het alleen wel een speler van Wateringse Veld die het eigen doel trof na een strakke voorzet van Steven Sanchez Angulo. Na de 4-0 zakte ADO Den Haag wat in en kreeg dan ook uiteindelijk een doelpunt te verwerken. Een knap lobje over doelman Ricardo Kieboom zorgde voor een tegentreffer deze middag. Een kwartier voor tijd scoorde Thomas Verheijdt dan toch de 5-1 na een goede voorzet van Jop Verhagen. Na deze treffer kwam Wateringse Veld er niet meer aan te pas en kon Thomas Verheijdt in de slotminuut nog de 6-1 maken. Een eenvoudige middag dus voor de ploeg van trainer Marcel Koning.

Scheidsrechter: De heer A. van der Haak

Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Boy Wotte, Peter Korteling, Patrick Batist, Ferry de Jong (45ste min Daan de Blank), Diederick Hoogerwaard, Jop Verhagen, Jordy Strooker (62 min Jordy Pronk), Thomas Verheijdt, Niels van Pelt, Steven Sanchez Angulo (69ste min Serghinio Hijnes).