Op 5 december, de dag dat het grote Sinterklaasfeest wordt gevierd, voetbalt ADO Den Haag thuis tegen AZ. Om in de Sinterklaassfeer te blijven heeft de club speciaal voor deze dag een Sinterklaaspakket samengesteld.

Wie als vader of moeder met zoon of dochter naar de wedstrijd wil komen, kan gebruik maken van het volgende voordeelpakket:

Twee ADO Den Haag Shawls (normaal € 25,-) en twee toegangskaarten (voor ouder en kind) voor de wedstrijd ADO Den Haag – AZ op 5 december om 14.30 uur in het Kyocera Stadion. Eerst lekker voetbal kijken met deze speciale Sinterklaasaanbieding en dan thuis cadeautjes uitpakken, een mooiere combinatie bestaat niet!

Het Sinterklaaspakket is alleen verkrijgbaar in de fanshop van ADO Den Haag. Normaal gesproken zijn de kosten hiervan € 70,00 en nu slechts € 30,00! Uw voordeel is dus 40,00 euro

Bovenstaande aanbieding geldt alleen voor vak S en op basis van één geldig legitimatiebewijs per kaartje. Van uw legitimatiebewijs wordt een kopie gemaakt.

Wij zien u graag in de Fanshop, zodat u uw kind een onvergetelijke Sinterklaasmiddag kunt bezorgen!

Let op: Bij deze actie hoort géén gratis Aad Mansveldshirt. U krijgt zo’n shirt bij besteding van € 30,-, maar deze € 30,00 tellen daarvoor niet mee, tevens geldt de scc korting niet bij deze actie.