Restaurant Niven in Rijswijk heeft maandagavond De Gouden Pollepel van het AD gewonnen en ADO Den Haag wil al het personeel en chefkok Niven Kunz in het bijzonder van harte gefeliciteren met deze mooie waardering.

Niven is de laatste jaren, grotendeels door toedoen van Mark van der Kallen, onderdeel geworden van de ADO Den Haagfamilie. Dmitry Bulykin verbleef bijvoorbeeld wekenlang in één van de hotelkamers van het restaurant en elke avond kreeg hij keurig een speciaal klaar gemaakte maaltijd voor een topsporter als hij voorgeschoteld. En alle ADO Den Haagspelers kunnen elke week genieten van het eten van Niven. Eens per keer wordt er heerlijk gekookt in de keuken van het restaurant, wat vervolgens bij het Zuiderpark wordt bezorgd voor de lunch na de training.

Ieder jaar keurt het Algemeen Dagblad restaurants uit de regio. Het restaurant dat het beste wordt bevonden ontvangt De Gouden Pollepel. Dit jaar ging het professionele keuringsteam van het Algemeen Dagblad langs bij 46 restaurants. Niven, in het bezit van een een Michelinster, heeft met de Gouden Pollepel wederom een mooie titel in de wacht gesleept.

Niven, van harte, jij en je medewerkers hebben het verdiend!