ADO Den Haag presenteert zondagmiddag, tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht, voor het eerst haar nieuwe mouwsponsor. Biosilk siert de mouwen van de shirts van de selectiespelers vanaf deze wedstrijd.

ADO Den Haag is er erg trots op weer zo`n groot bedrijf aan zich te hebben kunnen binden en de samenwerking ook nog eens duidelijk zichtbaar te kunnen maken op de shirts van de spelers.
BIOSILK heeft een complete haarverzorgingslijn voor elk haartype. Het merk biedt diverse categorieën haarverzorging die een specifieke oplossing bieden om te creëren, te herstellen en te vernieuwen. Daphne Deckers is als trotse ambassadrice verbonden aan BIOSILK en gebruikt de producten al jaren; haar motto luidt dan ook “Voor haar alleen het beste”. BIOSILK is verkrijgbaar bij de professionele kapper en Parfumerie Douglas.

Op vrijdag 5 november zal er nog een officieel moment plaats vinden waarop de contracten tussen ADO Den Haag en Biosilk worden getekend. Vanuit ADO Den Haag zullen directievoorzitter Dick Vierling en trainer John van den Brom daarbij aanwezig zijn.