ADO Den Haag A1 verloor de belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht A1 ongelukkig met 0-1. ADO Den Haag B1 bereikte via Zeeburgia B1 de kwartfinale van de beker. ADO Den Haag B2, C2, D1 en D2 wonnen hun wedstrijden terwijl ADO Den Haag C1 een verdienstelijk gelijkspel behaalde bij Willem II/RKC C1.

ADO Den Haag A1 – FC Utrecht A1 0–1
ADO Den Haag A1 blijft in de hoek waar de klappen vallen. In de wedstrijd tegen FC Utrecht keek ADO Den Haag al na 4 minuten tegen een 0-1 achterstand aan nadat Ian Refos vanaf 5 meter de bal in het doel kon tikken. FC Utrecht kreeg in de 10e minuut nog een grote kans op 0-2, maar de intikker van Enzio Boldewijn ging net naast.

ADO Den Haag kreeg gedurende de wedstrijd een veldoverwicht, maar kwam in de 1e helft pas in de 26e minuut tot de 1e grote kans via een vrije trap van Adil Tihouna. Een minuut later gaf Adil Akanioui een voorzet op Steven Sanchez Angulo, maar zijn inzet belandde op de paal. In de 2e helft was ADO Den Haag wederom sterker, maar kreeg FC Utrecht in de 54e minuut een grote kans, maar het schot van Yassub Ayoub kwam op de lat.

ADO Den Haag ging meer druk zetten en verdiende een duidelijke strafschop na hands bij een schot van Thomas Verheijdt, maar de zwak leidende scheidsrechter Aalders gaf geen penalty bij deze duidelijke handsbal. In de laatste minuut kreeg ADO Den Haag nog een goede kans via Thomas Verheijdt, maar zijn inzet ging net naast waardoor ADO Den Haag tegen een onverdiende nederlaag opliep.

Scheidsrechter: De heer S. Aalders

Opstelling ADO Den Haag: Menno de Jong, Mike van Toor, Jordy Pronk, Mart Spierdijk, Justin Lopes, Zekai Akdogan (77e Daan de Blank), Stanley Elbers (46e Jaoud Essanoussi), Robin De Heij (52e Hicham Faik), Steven Sanchez Angulo (72e Thomas Verheijdt), Adil Tihouna en Adil Akanioui ((67e Jop Verhagen)

Zeeburgia B1 – ADO Den Haag B1 0–2
ADO Den Haag B1 had voor strijd om de KNVB beker een uitwedstrijd geloot tegen het in de 1e divisie spelende Zeeburgia B1. Deze tegenstander begon de wedstrijd zeer fel en zette al vroeg druk om de opbouw van de gasten uit Den Haag te verstoren. Al snel zou blijken dat deze strijdwijze maar kort vol te houden zou zijn wat na 15 minuten spelen ook waarheid werd. ADO Den Haag B1 had de tegenstander uit laten razen en kon daarna rustig haar kansen creëren.

Een van deze kansen werd uiteindelijk beheerst benut door Mitchell van der Vlugt waardoor de ruststand 0-1 werd. Eigenlijk had ADO Den Haag zichzelf hiermee te kort gedaan en de tegenstander het idee gegeven dat er nog wat te halen zou zijn. Het duurde tot ver in de 2e helft dat ADO Den Haag de illusies van Zeeburgia teniet deed door een terecht gegeven strafschop, genomen door Papito Merencia, te benutten en hiermee de 0 – 2 eindstand op het scorebord te brengen. Op dit moment is de loting voor de volgende ronde nog niet geweest waardor ook nog geen tegenstander bekend is geworden.

Sarto B1 – ADO Den Haag B2 0–4
ADO Den Haag B2 behaalde een regelmatige 4-0 zege op het laag geplaatste Sarto B1. ADO Den Haag B2 was duidelijk beter, maar ging slordig om met de kansen Desondanks was de ruststand 2-0 in het voordeel van ADO Den Haag via doelpunten van Desko Destanovic en Demeloz Terbeek. In de 2e helft was ADO Den Haag wederom duidelijk beter en kreeg een groot aantal kansen, waaronder een gemiste strafschop. Desondanks scoorde Akin Arslan de 3-0 en zette Demelzo Terbeek de 4-0 eindstand op het bord. Volgende week speelt ADO Den Haag B2 de topper uit tegen Haaglandia B1.

Willem II/RKC C1 – ADO Den Haag C1 1–1
ADO Den Haag C1 heeft vandaag een zwaarbevochten punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Willem II/RKC. In een gelijkopgaande 1e helft kwam ADO Den Haag met 1-0 achter uit een corner waarin de Haagse defensie vergat het duel aan te gaan. Gelijk na de aftrap kreeg Jeffrey een goede kans om de gelijkmaker te maken hij kopte de bal echter over het doel.

De 2e helft deed ADO Den Haag er een schepje bovenop en via veel strijd dwong ADO Den Haag een paar goede mogelijkheden af, waarbij Max nog de beste kans kreeg, echter zijn schot belandde op de paal. Willem II werd steeds verder in de verdediging gedrukt en in de 67ste minuut volgde de beloning voor ADO Den Haag een indraaiende vrije trap van Hector Hevel werd door niemand meer aangeraakt en verdween keurig in de verre hoek

FC Volendam C2 – ADO Den Haag C2 1–5
ADO Den Haag C2 heeft vandaag bij vlagen heel goed voetbal laten zien. ADO Den Haag scoorde na drie minuten de 0-1 door een mooi doelpunt van Sander Dominicus. Na negen minuten scoorde Jan Verduijn de 0-2. Het mooiste doelpunt werd gescoord in de 18de minuut. Na een diepe bal van Jesse Mulder die terecht kwam bij Peer van Paasen die op zijn beurt in één beweging Sander Dominicus lanceerde die vervolgens de bal in één beweging bij Segun Owobowale neerlegde die hem vol op zijn schoen nam en de keeper van Volendam het nakijken gaf.

Vervolgens verslapte ADO Den Haag maar kwam niet echt in gevaar. Ruststand 0-3. In de tweede helft schoot Jan Verduijn in de 50ste minuut een bal via de onderkant van de lat over de lijn, echter werd dit niet gezien door de scheidsrechter. Volendam ging er vol tegenaan maar de verdediging van ADO Den Haag speelde erg solide. In de 63ste minuut besloot Jesse Mulder dat het genoeg was en na een lange rush maakte hij vervolgens de 0-4. In de blessuretijd kreeg Volendam nog een penalty die prima werd ingeschoten 1-4. En toen iedereen dacht dat het over was schoot Jan Verduijn zijn tweede van de wedstrijd in. Eindstand 1-5

ADO Den Haag D1 – Spijkenisse D1 5–0
ADO Den Haag D1 heeft een makkelijke 5-0 zege geboekt op het laag geplaatste Spijkenisse D1. Al na 5 minuten was duidelijk dat de punten in Den Haag zouden blijven want ADO Den Haag had toen al een 2-0 voorsprong genomen via 2 rake kopballen van Yani Bouras en Vinny Pesoal. ADO Den Haag bleef gedurende de 1e helft veel sterker, maar het duurde tot de 24e minuut voordat Tobias Kleyweg de 3-0 op het scorebord bracht. Nog voor de rust scoorde Yani Bouras de 4-0. In de 2e helft kwam ADO Den Haag al snel op 5-0 via een doelpunt van Nigel Ogidi Kwankwo. ADO Den Haag bleef hierna een ruim veldoverwicht houden, maar in de stand kwam geen verandering meer.

ADO Den Haag D2 – RKDEO D1 5–2
ADO Den Haag D2 begon matig aan de wedstrijd tegen RKDEO D1 vooral het samen spel was niet goed.Toch kwam ADO Den Haag op 1-0 Simo Choukoud die de bal voor zijn voeten kreeg. ADO probeerde wel te voetballen en uit een zo aanval gaf Dovevan de Groot een voorzet opmaat en Orlande Agues Ribeiro scoorde de 2-0 10 minuten voor rust was het Cirano de Groot dioe uit een steek pass van Orlando Agues Ribeiro de 3-0 neer zetten. De 4-0 werd door Lars Mennes van af de achterlijn ineens binnen getiktMaar kort daar na was het RKDEO dat met een afstand schot de 4-1 maakte Na rust een sterker RKDEO dat veel druk zetten op ADO Den Haag Het was RKDEO dat met weer zo afstand schot de 4-2 maakte.Het leek er op dat zij dichter bij zoude komen,maar het was Mike Bavelaar die uit een corner bij de eerste paal de bal binnen schot en de uitslag op 5-2 bepaalde.