Donderdagmiddag is de Wall of Fame op Sportcampus Zuiderpark officieel uitgebreid met een wand waarop 75 Haagse sporticonen met een zilveren ster afgebeeld worden als blijk van waardering en respect voor hun bijzondere bijdrage aan de sport. Onder anderen ADO Den Haag-iconen Aad Mansveld en Lex Schoenmaker pronken op de eremuur.

Op de vorig jaar geopende Sportcampus Zuiderpark hadden sinds februari al 145 Haagse Europese en Wereld Kampioenen en medaillewinnaars op Olympische Spelen een gouden plekje op de Wall of Fame, die nu dus uitgebreid is met zilveren sterren. Wethouder Sport in Den Haag Rabin Baldewsingh verrichtte donderdag de officiële en feestelijke onthulling.

Naast Mansveld en Schoenmaker hebben onder meer Martin Jol, Dick Advocaat, Aad de Mos, Guus Haak, Mick Clavan, Wim Tap, Karel Jansen, Ernst Happel, Theo Timmermans en Eljero Elia een zilveren ster gekregen op Sportcampus Zuiderpark. Dat geldt ook voor meerdere scheidsrechters, zoals bijvoorbeeld Leo van der Kroft, Mario van der Ende, John Blankenstein en Dick Jol, en dus ook tal van andere Haagse sporticonen.

Mochten fans van ADO Den Haag of andere sportliefhebbers de sterren willen bezichtigen, dan kunnen ze doordeweeks een bezoekje brengen aan Sportcampus Zuiderpark.