Dit weekeind kwamen de teams van de ADO Den Haag Jeugdopleiding weer in actie. Hier vindt u een compleet overzicht van de wedstrijdverslagen.

ADO Den Haag A1 - Alphense Boys A1 4 - 0 (beker)

VA FC Twente B1 – ADO Den Haag B1 2-0
ADO Den Haag B1 heeft de uitwedstrijd bij VA FC Twente met 2-0 verloren.

DHC B1 – ADO Den Haag B2 1-3
De 1e helft had ADO Den Haag een groot veld overwicht wat in de 17e minuut resulteerde in een voorsprong door een doelpunt van Vincent van Dorp. Zij diepte pass verdween mede door een schijnbeweging van Calvin Valies rechtstreeks achter de keeper van DHC. In de 28e minuut kreeg ADO Den Haag totaal onverwachts en onterecht een strafschop tegen hetgeen weer zorgde voor een gelijke stand (1-1) Na de rust nam ADO Den Haag het heft weer in hand waarbij er 2 grote kansen (52e en 62e minuut) onbenut werden gelaten. DHC werd een enkele keren vanuit de counter gevaarlijk maar door goed werk van Bas de Bree en uitstekend keepers werk van onze invaller keeper Mark Jacobs. ADO bleef drukken en net op het moment dat wij dachten genoegen te moeten nemen met 2 verliespunten zorgde Rodney van der Meijs na fantastisch werk van Demelzo Terbeek voor de 1-2 voorsprong. In de blessuretijd werd het zelfs 1-3 door wederom een treffer van Rodney van der Meijs na een voorbereidend werk van Mark Stekelenburg. In een lastige wedstrijd werd ADO Den Haag terecht beloond voor het aanvalsspel in combinatie met het harde werken.

MVV Maastricht C1 – ADO Den Haag C1 1-3
Na een niet al te sterk begin van de wedstrijd, begon na +/- 15 minuten het herstel. In de 18e minuut scoorde Max van Steen, na een afgeslagen schotpoging de 0-1. In de 22e minuut scoorde Jeffrey van Roon, na goed terug leggen van Jerseley Riley de 0-2 met een schitterend schot in de kruizing. In de 2e helft kregen we nauwelijks kansen. In 59e minuut wist Floyd Persson de stand op 0-3 te brengen na een dieptepass van Pepijn van Zwieten de Blom. Uiteindelijk kwam MVV nog op 1-3.

FC Groningen/Cambuur C3 – ADO Den Haag C2 2-3
Een veel sterker ADO Den Haag, won de uitwedstrijd in het hoge noorden met 2-3 van FC Groningen/Cambuur. Doelpuntenmakers Younes Seghrouchni 0-1, Karim Loukili 0-2 en de 0-3 kwam tot stand door een schitterde lob vanaf 30 meter door wederom Karim Loukili. In de laatste minuten kwam FC Groningen/Cambuur nog terug tot 2-3.

ADO Den Haag D1 – AFC D1 1-1
Vandaag heeft de ADO Den Haag D1 de punten moeten delen met bezoekers AFC uit Amsterdam. ADO Den Haag begon niet geconcentreerd aan de wedstrijd en liet AFC voetballen. Het duurde dan ook niet lang dat AFC de score opende, in de 6e minuut lag de bal in het net. De eerste doelpoging van ADO Den Haag was pas in de 8e minuut te noteren. Het leek erop of alleen doelverdediger Dave Hes scherp was in de eerste helft. In de 15e minuut keerde hij een inzet van de tegenstander die oog in oog met hem kwam te staan en vlak voor rust maakte hij goed zijn doel klein, zodat de tegenstander naast schoot.

Na rust was AFC vanaf de eerste minuut weer gevaarlijk door de bal op de lat te schieten. Toch kon ADO de gelijkmaker forceren, een voorzet van Harvey Johnson werd door een tegenstander in eigen doel geschoten. Dave Hes haalde in de 15e minuut een tegenstander neer in het zestienmetergebied met een strafschop tot gevolg. De doelverdediger hersteld meteen zijn fout door de stafschop tegen te houden. In de laatste 10 minuten kreeg ADO steeds meer kansen, maar liet deze onbenut zodat de eindstand van 1-1 werd bereikt.

ADO Den Haag D2 – Forum Sport D1 4-2
ADO Den Haag D2 heeft de thuiswedstrijd tegen Forum Sport D1 met 4 -2 gewonnen. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en creëerden een aantal goede kansen. ADO Den Haag kwam met een mooi doelpunt van Donovan de Groot op 1-0, op aangeven van Orlando Ribeiro. ADO Den Haag bleef goed voetballen, Forum Sport moest vaak een overtreding maken om ADO Den Haag van zich af te houden. Na een aantal gemiste kansen, werd het 1-1 door een snelle counter van Forum Sport. ADO Den Haag bleef combineren en dat resulteerde voor rust op een doelpunt van Cirano de Groot, op aangeven van Simo Choukoud.

De 2e helft gaf hetzelfde beeld, ADO Den Haag bleef combineren op de helft van de tegenstander, maar kwam door een ongelukkige moment in de opbouw via een penalty tegen op 2-2. Daarna ging ADO Den Haag nog meer naar voren spelen en creërden een hoop kansen. Na een goede voorzet van Donovan de Groot, was het Cirano de Groot die de 3-2 aantekende. ADO Den Haag kwam via een hele mooie aanval op 4-2, Na een goede actie van Lars Mennes kwam de bal naar Donovan de Groot, deze gaf een goede voorzet 2e paal op Lorenzo Seymonson en deze kopte de bal terug op de ingelopen Cirano de Groot die zijn 3e doelpunt van de wedstrijd kon maken. Zo staat ADO Den Haag D2 na 6 wedstrijden met het maximale aantal punten bovenaan.