Zaterdagochtend was het voor de selectie en begeleiding vroeg op staan geblazen. Vanaf het Kyocera Stadion vertrok de residentieclub om 07.15 richting Schiphol. Omstreeks 8.00 werd er ingecheckt om vervolgens rond het middaguur aan te komen in Polen, waar de mannen van trainer John van den Brom tot en met maandag 11 oktober aanstaande verblijven in het Hilton Hotel te Warschau.

s Morgens vroeg arriveerde de gehele groep monter op Schiphol, klaar voor de reis.
Eenmaal aangekomen na een rustige vlucht in Warschau, was het even wachten op alle kisten en tassen van de selectie.
Nico Pellatz en Frantisek Kubik kunnen het zichtbaar goed met elkaar vinden, samen zaten ze lekker op de baggageband.
Opgewacht door mensen van Legia Warschau werd het hele gezelschap naar de bus geleid om naar het hotel te gaan.
Het Hilton Hotel in Warschau, een prachtige locatie.
Omstreeks 12.30 uur kwam het gezelschap aan in het hotel. Meteen bij aankomst stond de lunch klaar.
Na de lunch gingen de spelers naar de kamers om nog even wat rust te pakken, want om half vijf worden ze al weer opgehaald voor de eerste training naast het Legia Warschau Stadion.

De zaterdag stond verder na de training in het teken van rust, want de dag begon al vroeg en zondagavond staat er een speciale wedstrijd op het programma.

ADO Den Haag kreeg enkele maanden geleden een verzoek vanuit Polen om een bijzondere wedstrijd te spelen. De wedstrijd, die in het teken staat van de opening van het Legiastadion, is tevens een benefietwedstrijd voor Legia supporter Wojtek die waarschijnlijk door de opbrengst van deze wedstrijd zijn behandeling kan bekostigen.