Volgende week (10 oktober) speelt ADO Den Haag de vriendschappelijke, maar zeer aansprekende, wedstrijd tegen Legia Warschau in Polen. Deze wedstrijd is met medewerking van de Poolse club vooral georganiseerd door de supporters van Legia, die er uiteraard al jaren om bekend staan dat ze tevens ADO Den Haag een warm hart toedragen.

De afgelopen dagen was Maciej Dobrowolski in Den Haag om met de club en met de supporters goede afspraken te maken zodat er tijdens het verblijf in Polen niets aan het toeval zal worden overgelaten.

Zo heeft Maciej ervoor gezorgd dat de kaartjes hier in de verkoop zijn gegaan, maar hij is bijvoorbeeld ook volledig op de hoogte van wat de spelers in het hotel te eten gaan krijgen. Voor de spelers en begeleiding is er vervoer geregeld en voor de supporters word er op zondagavond een groot gezamenlijk feest in een afgehuurde discotheek georganiseerd.

Een aantal bekende ADO Den Haag gezichten o.a. Ruud Mansveld hebben een speciaal warm woord gesproken voor de camera van Maciej, gericht aan de zieke Wojtek voor wie deze wedstrijd georganiseerd wordt. Dmitry Bulykin bijvoorbeeld sprak in zijn beste Pools de supporters van Legia toe om allemaal naar de wedstrijd te komen.

Supporters die nog mee willen naar de wedstrijd, maar geen vliegtuig hebben kunnen boeken, kunnen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende aanmeldingen zal er nog een bus ingehuurd kunnen worden (kosten ca 150 euro pp inclusief vervoer, overnachting en kaart voor de wedstrijd). Verdere informatie kan ook verkregen worden via genoemd emailadres.