Speciaal voor de meest trouwe ADO Den Haag Fans hebben wij een nieuwe ADO Den Haag Junior Club opgericht. Deze nieuwe club is speciaal voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Het is een perfecte aansluiting op ADO KIDS en een mooie tussenfase richting de officiële Fan Club van ADO Den Haag.

De ADO Den Haag Junior Club heeft, net zoals ADO KIDS, erg veel te bieden.

· Een Juniorlid ontvangt een persoonlijke Club Card waarmee ze voor een speciaal tarief kaartjes kunnen kopen voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

· Alle Juniorleden komen in hun eigen Junior Vak in het stadion te zitten (Vak J).

· In het MFC, het multifunctionele centrum van ADO Den Haag, is er wekelijks op donderdag avond een Clubavond waarbij met enige regelmaat spelers aanwezig zullen zijn.

· Maandelijks wordt er vanuit het MFC een grote activiteit georganiseerd. (Playstation toernooi, voetbal toernooi, trainingen van 1ste elftal bezoeken, rondleidingen door het stadion, etc…)

· Eens per jaar is er een grote Clubdag met daarbij de spelers en medewerkers van ADO Den Haag, zodat Junior Leden alles kunnen vragen wat ze maar willen weten van de club.

· Fans uit deze leeftijdscategorie kunnen lid worden van de ADO Jongeren Raad. Deze raad adviseert de club over allerlei zaken die het voor jongeren leuker maakt om naar ADO Den Haag te komen.

· 4 x per jaar ontvangen leden het ADO KIDS Magazine of als ze dat leuker vinden het ADO FANZINE.

Het lidmaatschap kost 20 euro per jaar. Zodra ze lid zijn van de ADO Den Haag Junior Club kunnen ze losse kaartjes kopen voor 10 euro per wedstrijd. Ook kunnen ze voor dit seizoen een Seizoen Club Card kopen op Vak J (Aad Mansveld tribune) voor € 112,50, de begeleider (bijvoorbeeld je vader of moeder) kan een seizoenkaart kopen voor € 150,00.

ADO Den Haag denkt hiermee een heel leuk vervolg te hebben op ADO KIDS.

Vind jij dat ook, stuur dan meteen een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan.