Het weer werkte helaas niet mee dinsdagavond, maar de zogenaamde Super Tuesday op De Aftrap was toch een behoorlijk succes. Het publiek werd getrakteerd op vier wedstrijden op hoog niveau.

Fotografie: Orange Pictures

Jong ADO Den Haag verslaat Jong NAC Breda
Jong ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd tegen Jong NAC Breda met 3-2 gewonnen. Bij ADO Den Haag speelde proefspeler Edwin Linssen mee, terwijl Jong NAC Breda onder andere Nordin Boukhari en Csaba Feher in het team had. ADO Den Haag kwam al snel op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Raily Ignacio en stagiaire Edwin Linssen. Nog voor de rust kwam NAC terug tot 2-1 via een strafschop van Nordin Boukhhari. Dezelfde speler kreeg vlak voor de rust nog een goede kans op 2-2, maar keeper Gino Coutinho stopte die strafschop beheerst. In de tweede helft kwam NAC langszij via een goal van wederom Nordin Boukhari, maar het slotakkoord was voor ADO Den Haag dat via Jarzinio Antonia de eindstand op 3-2 bracht.

Edwin Linssen in actie tegen Fouad Idabdelhay

ADO Den Haag onder 20 verliest van Tigres Montereij
ADO Den Haag onder 20 heeft een nuttige oefenwedstrijd tegen de Mexicaanse Eredivisieclub Tirgres Montereij met 1-5 verloren. ADO Den Haag kwam tegen de sterke Mexicanen, die met een aantal internationals aantraden, op een 0-3 achterstand en daarna verkleinde Niels van Pelt de achterstand tot 1-3. Het laatste woord was echter voor Tigres Montereij dat de 1-5 eindstand op het bord liet aantekenen.

ADO Den Haag A1 verslaat AC Milan A1
ADO Den Haag A1 heeft in een spectaculaire wedstrijd het A1 elftal van AC Milan met 3-2 verslagen. Al in de eerste minuut kwam AC Milan op een 0-1 voorsprong via een doelpunt van Alessandro De Respins, maar via een schitterende vrije trap bracht Hicham Faik de ruststand op 1-1. Na de rust sloeg ADO Den Haag toe en bouwde de voorsprong uit tot 3-1. In de 53e minuut scoorde Steven Sanchez Angulo uit een kopbal de 2-1 na een goede voorzet van Stanley Elbers en 10 minuten later lobte Zekai Akdogan van 20 meter de 3-1 over de keeper. Ongeveer een kwartier voor tijd kwam AC Milan via een kopbal van Allesandro de Respins terug tot 3-2, maar verder liet het elftal van Dennis den Turk het niet komen en zo behaalde ADO Den Haag A1 een dikverdiende overwinning op deze Italiaanse topclub.