ADO Den Haag krijgt steeds meer fans. Ze komen inmiddels niet alleen meer uit de stad zelf, maar uit heel Nederland. Er zijn zelfs supporters die in het buitenland wonen. In deze rubriek stellen we die fans aan je voor. Dit keer Stefan Loman uit Duitsland.

Loman was altijd al fan van ADO Den Haag. Hij is geboren in Rijswijk en heeft een tijd gewoond in Den Haag. Zijn liefde voor de club groeide hier. Toen Loman verliefd werd, verhuisde hij met zijn vrouw naar een plaatsje net over de grens in Duitsland, Kranenburg. Werken doet Loman nog wel in Nederland, hij werkt als productontwerper.

Ondanks dat Loman zover weg is gaan wonen, heeft hij nog altijd een groengeel hart. Hij is in het bezit van een seizoenskaart en probeert dan ook iedere thuiswedstrijd zijn club aan te moedigen. "Op mijn vrouw en twee kinderen is de liefde voor ADO Den Haag niet heel erg overgeslagen. Alleen mijn zoontje is ook fan, hij is lid van ADO KIDS," aldus Loman. Helaas kunnen hij en zijn zoontje niet kijken naar Nederlandse televisie en zijn daarom niet in staat de wedstrijden goed volgen. Vandaar dat ze graag naar ADO TV kijken en ze volgen het laatste nieuws via de website van ADO Den Haag.

De wedstrijd die Loman zich nog als de dag van gisteren kan herinneren, is die tegen het Litouwse FK Taurus. "Dit was de eerste wedstrijd in de Europa League na een succesvol seizoen in de Eredivisie. Ik besloot met drie vrienden een roadtrip te maken naar Litouwen. De hele aanloop ernaartoe was voor mij al een hoogtepunt, het feit dat ADO Den Haag de wedstrijd won, was de klap op de vuurpijl in dit avontuur."

Aanmelden

Ben of ken jij ook een fan van ver? Meld je dan snel aan via www.adodenhaag.nl/fanvanver