Buscombi

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag om 12.30 uur te verzamelen op de Schelde, nabij ingang P2, van het Kyocera Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om 13.00 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Excelsior afreizen worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om één ongeopend plastic flesje mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Rotterdam mee uit te bus te nemen.
Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Er zal onderweg geen rookstop worden gehouden.

Autocombi

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 13.00 uur en 13.15 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet in voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion van Excelsior. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van Excelsior alcoholhoudende drank buiten auto's voor handen te hebben. Let op: in de aangewezen parkeergarage kunnen alleen personenauto’s worden geparkeerd.

Supporters die direct naar het stadion van Excelsior afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion.

Fietscombi

De supporters die gebruik maken van de fietscombi dienen zondag om 11.15 uur te verzamelen bij het MFC en kunnen hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten wisselen voor een  toegangskaart. Om 11.30 uur wordt er in één groep op de fiets gereden naar het stadion van Excelsior.  

In Bergschenhoek bij voetbalvereniging BVCB zal een korte tussenstop worden gehouden. Supporters voor wie de afstand vanaf het Kyocera Stadion te groot is kunnen vanaf dit punt aansluiten. Deze supporters dienen om 12.30 uur hier te verzamelen. ADO Den Haag doet echter een beroep op een ieder om de tocht met zijn allen vanaf het Kyocera Stadion te starten.

Vanaf 11.00 uur kunnen supporters die naar Excelsior zullen vertrekken in het MFC terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank.