Max de Jong wordt de nieuwe keeperstrainer van het eerste en tweede team van ADO Den Haag. Hij volgt daarmee René Stam op.

Max de Jong speelde als doelman in de jeugd voor Wilhelmus en TONEGIDO. Zijn laatste jeugdjaren stond hij onder de lat bij de jeugd van FC Den Haag, hij kwam als jongeling ook al bij de selectie alvorens hij de overstap maakte naar Telstar. Na drie jaar in Velzen-Zuid ging hij voor een jaar naar Haarlem. Lex Schoenmaker haalde De Jong terug naar FC Den Haag (later ADO Den Haag) waar hij van 1994 tot 2000 speelde. Zijn professionele loopbaan werd afgesloten bij FC Den Bosch.

De Jong keepte nog twee seizoenen bij Katwijk en een half jaar bij Westlandia, voordat hij stopte. VUC wist hem daarna uiteindelijk toch nog voor anderhalf jaar te strikken, daar werd hij ook keeperstrainer.

Tijdens zijn tijd als speler bij ADO Den Haag trainde hij de jeugdkeepers al, tijdens zijn jaren bij FC Den Bosch haalde Max de Jong zijn trainerscursus en na die periode keerde hij terug als keeperstrainer in de Haagse opleiding. Toen hij bij Katwijk keepte, trainde hij ook de doelvrouwen van het Nederlands vrouwenelftal. De afgelopen jaren kwam hij ook uit voor Oud ADO Den Haag.