Het volgende prachtige verhaal werd deze week naar ADO Den Haag gestuurd. Te leuk om u te onthouden!

Rotary Rijswijk- Ypenburg heeft 65 bewoners van Ipse de Bruggen begeleid naar de spectaculaire wedstrijd ADO Den Haag – RKC Waalwijk (4-0). Ipse de Bruggen is een organisatie die bijzondere zorg biedt aan bijzondere mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke handicap. De samenwerking tussen ADO Den Haag en de Rotary club Rijswijk –Ypenburg werd na zeer succesvolle editie in 2009 nu dus herhaald.

Dat ADO Den Haag ook leeft bij de bewoners van Ipse de Bruggen was snel duidelijk. Met de gehele groep werd er verzameld op het parkeerterrein bij het ADO Den Haag Stadion. Nadat alle enthousiaste bewoners getooid in groen gele kleuren welkom werden geheten en van de door ADO Den Haag beschikbaar gestelde kaarten voorzien waren, gingen de bewoners en leden van de Rotary Club Rijswijk- Ypenburg snel naar het vak in het stadion waar ze de wedstrijd konden aanschouwen.
De bewoners die aan een rolstoel gebonden zijn, konden met hun begeleider plaats nemen op de daartoe gereserveerde plaatsen. De rest van de groep zat op prima plaatsen in de heerlijke lente zon op de Noord tribune. Alle bewoners en Rotarians waren in hun nopjes met de plekken in het stadion. Genietend van de sfeer en het spel op het veld kon ADO Den Haag niets verkeerd doen.

Gelukkig konden de bewoners veel juichen op deze zonovergoten middag. ADO Den Haag heeft een fantastische wedstrijd gespeeld en won met 4-0 van RKC. Volgend jaar speelt onze club uiteraard nog in de Eredivisie en we zullen ze dan zeker weer met zijn allen een wedstrijd gaan aanmoedigen. Direct na afloop van de wedstrijd werd aan de Rotary Club gevraagd of ze dit iedere week konden organiseren, zo had iedereen genoten. Met de dank voor medewerking van ADO Den Haag zal dit geweldige uitje voor de bewoners van Ipse de Bruggen in 2011 zeker een vervolg krijgen.