Woensdag 18 maart stond weer de jaarlijkse Meet & Greet van de VriendenLoterij op het programma. Alle winnaars van deze Meet & Greet werden al vroeg in de ochtend ontvangen in het Kyocera Stadion voor een rondleiding. De rondleiders van ADO Den Haag lieten alle leuke plekken van het stadion zien, zoals de commandoruimte, spelerstunnel en perskamer. De rondleiding eindigde in het splinternieuwe ADO Den Haag Museum, waar alle winnaars uitgebreid de tijd namen om de rijke historie van deze prachtige club tot zich te nemen. Een deel van het ADO Den Haag Museum was ingericht als bioscoopzaal, waar de winnaars na de rondleiding ademloos een uur naar de documentaire '110 jaar ADO Den Haag' keken.

Na de documentaire kregen de winnaars de mogelijkheid om even naar de training van de eerste selectie te kijken, om vervolgens direct na de training zelf het veld op te gaan en te ervaren hoe het is om in het Kyocera Stadion een penalty te nemen.

Als vervolg op zo'n actieve ochtend vol activiteiten hoort natuurlijk een stevige lunch. De selectie had zich na een snelle douche verzameld in de Ooievaar en de winnaars schoven uiteraard graag bij onze spelers en staf aan tafel. Nadat iedereen een plek had gevonden heette Henk Fraser iedereen van harte welkom en opende de lunch. Er hing een leuke sfeer in de Ooievaar. De spelers en winnaars hadden het allemaal behoorlijk naar hun zin en namen flink de tijd om bij te praten over het lopende seizoen.

Na de lunch kregen alle winnaars een ADO Den Haagbal aangeboden door de VriendenLoterij en de handtekeningenjacht was begonnen. De spelers en staf namen alle tijd om met de enthousiaste fans op de foto te gaan en een handtekening te geven. Zo had iedereen een mooi aandenken na een geslaagde dag. De middag werd afgesloten met een groepsfoto.

Wil jij ook kans maken op een Meet & Greet met de selectie en daarbij ook nog eens de jeugdopleiding van ADO Den Haag steunen? Ga dan snel naar www.vriendenloterij.nl/adodenhaag en speel mee voor ADO Den Haag!