Hoewel het seizoen nog in volle gang is richt de jeugdopleiding van ADO Den Haag zich al op de volgende voetbaljaargang. Zo werden deze week de eerste nieuwe jeugdspelers gepresenteerd.

Jari Puister (Velo)
Jari begon met voetballen bij HMSH, aanvankelijk begon hij als veldspeler en kwam per toeval door een blessure van de doelverdediger tijdens een toernooi in de goal terecht. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot om keeper te worden. Twee seizoenen geleden maakte Jari, de zoon van de in de Haagse voetbalwereld bekende oud-keeper Patrick, de overstap naar het Wateringse Velo. Hier viel hij de scouting op door o.a. zijn coaching, meevoetballende kwaliteiten en onverschrokkenheid. Jari zal in het seizoen 2010-2011 in gaan stromen bij de B-junioren van ADO Den Haag.

Dylan de Braal (TONEGIDO)

Al op 4-jarige leeftijd trapte Dylan voor het eerst georganiseerd een balletje bij GDA. Tot aan het afgelopen seizoen bleef hij de rood-witte formatie trouw om vervolgens zijn geluk bij het Voorburgse TONEGIDO te gaan beproeven. Hier maakt hij een stormachtige ontwikkeling door waardoor hij al snel in beeld bij ADO Den Haag kwam. De robuuste verdediger zal het komende seizoen aansluiten bij de B-junioren van ADO Den Haag.

*Met ingang van het seizoen 2010-2011 zal de jeugdopleiding van ADO Den Haag behoren tot één van de 14 Regionale Jeugdopleidingen van Nederland.