De samenvattingen van wedstrijden in de Eredivisie Vrouwen zijn vanaf vrijdag 19 februari te zien bij zes regionale omroepen. Tot het einde van het seizoen zenden Omroep Brabant, Omrop Fryslân, Omroep West, RTV Noord-Holland, RTV Oost en RTV Utrecht wedstrijdbeelden van hun regioclub uit. De KNVB heeft hierover een akkoord bereikt met de Stichting ROOS, de koepelorganisatie van regionale publieke omroepen.

Ruud Bruijnis, directeur amateurvoetbal van de KNVB: "Meer aandacht voor de Eredivisie Vrouwen is van belang voor de promotie en de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Via de regionale omroepen bereiken wij een breed publiek. Zo stemden vorig jaar oktober meer dan een miljoen mensen af op de regionale zenders voor het live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal in en tegen Noorwegen."

De samenvattingen zijn ook te zien op www.eredivisievrouwenvoetbal.nl, de officiële website van de Eredivisie Vrouwen. Aan de hoogste vrouwencompetitie nemen ADO Den Haag, AZ, sc Heerenveen, FC Twente, FC Utrecht en Willem II deel. Vanavond (18 februari) staan de volgende duels op het programma: ADO Den Haag-AZ, sc Heerenveen-FC Utrecht en Willem II-FC Twente.