Wethouder Sander Dekker was helaas verhinderd om de opening van de multiveldjes bij HSV DUNO te verrichten, maar hij werd meer dan uitstekend vervangen door Eredivisiespeelster Mandy van den Berg van ADO Den Haag.

Donderdag 18 februari onthulde zij het bordje met de naam van de DUNOveldjes en liet zij haar voetafdruk in gips vereeuwigen. De multiveldjes, een kunstgras- en een asfaltveldje, zijn er gekomen door eendrachtige samenwerking van het Hofstad Lyceum, kinderopvang 2Samen, zorginstelling Preva/Saffier, de gemeente Den Haag, de communiteit St. Jansklooster en natuurlijk DUNO zelf.

De financiering kwam rond door steun van de gemeente Den Haag, Preva/Saffier en Fonds 1818. Na de gebruikelijke toespraken, Mandy ontpopte zich tot geweldig spreker, in de kantine begaf het gezelschap zich richting Multiveldjes, alwaar de E1 van DUNO het opnam tegen een team van het Hofstad College, onder grote belangstelling werd vervolgens de openingshandeling verricht. De multiveldjes zijn heuse aanwinsten voor DUNO en de partijen die hebben bijgedragen aan de realisering van de veldjes. Organisatorisch was de opening een huzarenstukje van dames-speelster Annebeth van de Velde, die steun kreeg van tal van DUNO`ers.
Tekst en foto DUNO