Naast het stemmen op de drie extra voetbalplaatjes van de spelers waarvan de spaarders vinden dat deze niet mag ontbreken in het album van dit jaar,&nbsp;biedt <a href="http://www.ah.nl/voetbalplaatjes">www.ah.nl/voetbalplaatjes</a> toegang tot een volledig digitale voetbalplaatjeswereld. Hier kunnen zij alle verhalen over spelers, hun &lsquo;kleedkamergeheimen&rsquo; en wedstrijdrituelen ontdekken.

Door de code achterop het fysieke voetbalplaatje in het online album in te vullen, verschijnt - naast het plaatje - het persoonlijke verhaal in tekst, foto of film. Ook bevat elke kleedkamer verrassende elementen. Humberto Tan en Jan van Halst verschijnen regelmatig in beeld, je kunt je behendigheid oefenen met het spelletje balletje hooghouden, en de lockers zijn vaak ‘clickable’ en verbergen allerlei voorwerpen. Door de codes van de plaatjes in te voeren kun je de bijzondere verhalen lezen. Zoals het verhaal van ADO Den Haagspeler Wesley Verhoek van wie de vader een groentewinkel in Den Haag heeft. Dankzij hem kunnen de Haagse spelers elke dag kiezen voor lekker vers fruit dat hij speciaal in een kistje in de kleedkamer laat bezorgen.

Door het online verzamelalbum te koppelen aan Hyves kunnen verzamelaars bovendien in één oogopslag zien met welke vrienden ze voetbalplaatjes kunnen ruilen. Ook maken bezoekers opnieuw kans op leuke prijzen.

Op 25 februari wordt duidelijk of welke spelers alsnog een eigen voetbalplaatje krijgen. De drie extra plaatjes worden uitgedeeld tijdens de landelijke ruilmiddag op woensdag 3 maart. Er staat momenteel geen ADO Den Haagspeler in de Top Tien. Dus, wil jij dat er alsnog een plaatje wordt gemaakt van één van de ADO Den Haagspelers die dit jaar niet in het album staat, stem dan via www.ah.nl voor die speler.