ADO Den Haag A1 heeft de uitwedstrijd tegen koploper PSV A1 met 2-2 gelijkgespeeld. ADO Den Haag startte uitstekend en al na 5 minuten kwam het team van trainer Dennis den Turk op een 0-1 voorsprong na een kopbal van Patrick Batist uit een vrije trap van Hichem Faik.

Na de Haagse voorsprong ging het spel op en neer en kreeg ADO Den Haag via Mike van Duinen nog een goede kans, maar zijn inzet ging net naast. In de 25e minuut kwam ADO Den Haag op een 0-2 voorsprong na een mooi schot van Hichem Faik over de keeper heen. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft stond ADO Den Haag erg goed en gaf weinig weg. Via een schot op de lat van Patrick Batist kreeg ADO Den Haag een grote kans op 0-3. Het venijn zat hem helaas in de staart. In de 34e minuut van de 2e helft kwam PSV op 1-2 en kreeg weer hoop. ADO Den Haag hield stand tot de blessuretijd, maar toen viel helaas de gelijkmaker via de keeper van PSV die bij een vrije trap mee naar voren was gegaan, waardoor de eindstand 2-2 werd. Vooraf teken je voor een punt tegen de koploper, maar na afloop was iedereen het er over eens dat ADO Den Haag 2 punten in Eindhoven heeft verloren.

Gele kaarten ADO Den Haag: Boy Wotte en Jaoud Essanousi

Opstelling ADO Den Haag: Tom Boks, Cedric Ake, Peter Korteling, Patrick Batist, Jordy Strooker, Boy Wotte, Mike van Duinen, Donny van der Dussen, Aschraf Artimi, Hichem Faik (Adil Tihouna), Stanley Elbers (Jaoud Essanoussi)

ADO Den Haag B1 – Willem II/RKC B11–2
ADO Den Haag B1 heeft de thuiswedstrijd tegen Willem II/RKC B1 ongelukkig met 1-2 verloren. Willem II/RKC startte zeer goed en nam al na 3 minuten een 0-1 voorsprong na een schot vanaf de 16meterlijn. ADO Den Haag herpakte zich en kwam 10 minuten later op 1-1 via een goal van Mitchell de Vlugt hetgeen tevens de ruststand was. In de 2e helft ontsnapte ADO Den Haag aan een achterstand na 2 ballen op de paal binnen 10 seconden. Enkele minuten later kon Tomas Tavilla alleen op de keeper afgaan, maar scoorde helaas niet. Halverwege de 2e helft werd een diepe bal van Willem II/RKC niet goed beoordeeld door de Haagse verdediging en zo kon de spits alleen op de keeper afgaan en beheerst 1-2 scoren. In de laatste 20 minuten probeerde ADO Den Haag nog om de gelijkmaker de produceren, maar verder dan enkele kleine kansen kwam ADO Den Haag niet waardoor er met 1-2 werd verloren.

JEKA B1 – ADO Den Haag B2 1–2
ADO Den Haag B2 heeft in de uitwedstrijd tegen het onderaanstaande JEKA een zwaar bevochten 1-2 overwinning behaald. In een matige wedstrijd begon ADO Den Haag zwak en zonder strijd en inzet. Het was dan ook volledig logisch dat JEKA uit een counter in de 15e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. ADO Den Haag kreeg hierna wel het betere van het spel en kreeg kansjes via Abas al Taminy en Caglar Atis maar de ruststand was 1-0 in het voordeel van JEKA. In de 2e helft begon ADO Den Haag scherper en kwam al snel via Caglar Atis op 1-1. Enkele minuten later kreeg ADO Den Haag een grote kans op een voorsprong, maar de gegeven penalty werd gemist. De wedstrijd leek op een puntendeling uit de draaien, maar in de blessuretijd kwam er een steekbal op Caglar Atis die de 1-2 eindstand op het bord bracht.

ADO Den Haag C1 – Vitesse/AGOVV C1 4–2
ADO Den Haag C1 speelde de thuiswedstrijd tegen Vitesse/AGOVV C1. De eerste helft verliep vrij stroef met weinig beleving Vitesse kwam dan ook na 8 minuten op een 0-1 voorsprong, hetgeen ook de ruststand was. De tweede helft werden er een aantal tactische wissels doorgevoerd en speelde ADO Den Haag een stuk gretiger. Dit resulteerde dan ook in de verdiende gelijkmaker van Richelo Fecunda. Vanaf de aftrap scoorde Vitesse na een te kort gespeelde terugspeelbal de 1-2. ADO Den Haag pakte daarna vrij snel de draad weer op en scoorde via Jermaine Mezach de 2-2 en de 3-2, waarna de wedstrijd gelopen leek. Vlak voor tijd scoorde Desko Destanovic de 4-2 voor ADO Den Haag hetgeen de eindstand was. Gezien de tweede helft een verdiende overwinning. En nu op naar de koploper volgende week, de uitwedstrijd bij Willem II/RKC C1.

ADO Den Haag C2 – speelt toernooi in Letland

AZ D1 – ADO Den Haag D1 2 – 2
ADO Den Haag D1 heeft vandaag 1 punt meegenomen uit Alkmaar. Vanaf het begin van de wedstrijd was ADO scherp en gretig. Dit resulteerde in een snelle goal van Tom Plezier, die de rebound van Jan Verduijn goed wist af te maken. AZ had moeite met de gretigheid van ADO Den Haag en creëerde weinig kansen. Toch wisten zij, na een foutje in de opbouw aan Haagse zijde, te scoren. Vlak voor rust een cruciaal moment in de wedstrijd. Een AZ speler kwam alleen op onze keeper af, waarna deze dacht de bal van zijn voet te kunnen plukken. De scheidsrechter besloot anders en bestrafte de overtreding met een rode kaart. Gelukkig liet ADO Den Haag het hier niet bij zitten en stroopte de mouwen nog verder op. Met 10 tegen 11 lukte het na rust om zelfs weer een voorsprong af te dwingen. Het was Younes Seghrouchni, die vanuit het middenveld door kon stomen en beheerst af maakte. Ondanks de 10 man, wist ADO Den Haag nog een aantal goede kansen te creëren en had eigenlijk de score moeten uitbouwen. Dit gebeurde echter niet en AZ wist vlak voor tijd middels een snelle uitbraak de gelijkmaker op het boord te zetten. Gezien het veldspel en inzet een wrang gevoel aan ADO Den Haagzijde, maar gelukkig toch nog een puntje.

ADO Den Haag D2 – VOC D11–0
Vandaag speelde ADO Den Haag D2 thuis op de Aftrap tegen VOC D1. De vorige ontmoeting was geëindigd in een gelijkspel. In de eerste helft deed ADO Den Haag het beter dan de tegenstander, maar wist het net niet te vinden, ondanks de vele kansen. In de tweede helft kwam ADO Den Haag opgang en kreeg wederom genoeg kansen. Gustavo Hamer kreeg nog een goede kans maar schoot net naast. In de 26ste minuut kreeg Gustavo Hamer weer een kans maar schoot deze tegen de keeper aan, in de rebound wist Matthijs den Ouden de bal toch tegen de touwen te werken. De voorsprong was dik verdiend omdat ADO Den Haag simpelweg beter was. De eindstand werd derhalve 1-0 in het voordeel van ADO Den Haag.

Haaglandia D2 – ADO Den Haag D3 2 – 2

VCS D2 – ADO Den Haag E top 2–6
ADO Den Haag begon moeizaam aan de wedstrijd. Veel foute keuzes en passes, zorgde ervoor dat VCS al snel met 1-0 voor kwam. Hoewel we veel vrije spelers op het middenveld hadden, maakte ADO daar veels te weinig gebruik van. Een ongelukkige vrije trap tegen resulteerde in een 2-0 achterstand. Daarna ging ADO Den Haag iets beter spelen en wat harder de duels aan. Dit resulteerde voor rust in de 2-1 door Thomas Engwegen, assist door Donovan de Groot. Ook voor rust kwam ADO Den haag op 2-2 door Sukunmi Omosebi, wederom was Donovan de Groot degene met de assist. Na rust gaf ADO Den Haag biets weg, maar voetbalde nog steeds niet zo goed. Door hard te werken en bij vlagen goede aanvallen kwam ADO Den Haag via Cirano de Groot op aangeven van Thomas Engwegen de 2-3. Daarna was het geloof bij de tegenstander eraf en liep ADO den Haag uit naar 2-6, Donovan de Groot maakte de 2-4 naar aangeven van Amit Jagai. Lance Duijvestijn kreeg een voorzet van Mike Bavelaar en maakte de 2-5. Uiteindelijk zette Donovan de Groot de einduitslag van 2-6 op het bord, door aangeven van Cirano de Groot.

Excelsior Rotterdam E2 - ADO Den Haag E1 3–1
Zaterdag 6 februari stond de wedstrijd Excelsior Rotterdam E2 tegen ADO Den Haag E1 op het programma. In de eerste helft kwam Excelsior op een 1-0 voorsprong. Kort daarna maakte ADO Den Haag gelijk na een doelpunt van Jesper Vergunst. Vlak voor rust kwam Excelsior op een 2-1 voorsprong. In de tweede helft probeerde ADO Den Haag te voetballen en kreeg een aantal kansen. Toch was het Excelsior die scoorde en zo werd de eindstand 3-1.