ADO Den Haag A1 heeft de competitie hervat met een ongelukkige 0-2 nederlaag tegen Ajax A1. In de eerste helft was Ajax de betere ploeg en kwam na 8 minuten op een 0-1 voorsprong via een goal van Tom Boere. Ajax bleef hierna de betere ploeg, zonder tot grote kansen te komen. ADO Den Haag kreeg vlak voor de rust een grote kans op de gelijkmaker toen Stanley Elbers alleen op Ajax doelman Maco Bizot kon afgaan, maar zijn schot ging net naast. In de 2e helft was ADO Den Haag de bovenliggende partij.

Vlak na de rust kreeg het 2 goede kansen via een schot van Stanley Elbers en een frommelbal van Glenn Boon, maar de stand bleef 0-1. In de 56e minuut maakte Hadil Tihouna een goede actie en na een 1-2 met Boy Wotte kwam hij schuin voor de keeper, maar zijn lob ging net over. De grootste kans kwam na 60 minuten, via een uitstekende actie van Mike van Duinen kwam hij alleen voor de keeper, maar zijn schot ging op de paal. Hierna kregen beide teams nog enkele goede kansen, maar beide keepers bleven de situatie meester. Vlak voor tijd kwam Ajax nog op een 0-2 voorsprong na een ongelukkig eigen doelpunt van Jordy Strooker. Ondanks de nederlaag heeft ADO Den Haag goed gespeeld en had zeker een punt verdiend.

Scheidsrechter: De heer C. Bax
Gele kaarten: Cedric Ake (ADO Den Haag), Glenn Boon (ADO Den Haag) en Davy Klaassen (Ajax)

Opstelling ADO Den Haag: Tom Boks, Cedric Ake, Peter Korteling, Patrick Batiste (34e Glenn Boon), Jordy Strooker, Boy Wotte, Mike van Duinen (70e Thomas Verheijdt), Donny van der Dussen, Aschraf Artimi (85e Rodney Sno),

Ajax B1 - ADO Den Haag B1 4–0
ADO Den Haag B1 moest de herstart van de competitie beginnen in Amsterdam. Koploper Ajax liet al in de 1e minuut zien dat er vandaag geen punten mee naar Den Haag zouden worden genomen. Keeper Robert Jan Kuipers wist een snelle achterstand te voorkomen. ADO Den Haag hield 22 minuten de nul en moet toen zwichten. In het verdere verloop van de 1e helft wist Ajax nog tweemaal te scoren waardoor de ruststand op 3-0 kwam. In de twee helft wist ADO Den Haag de schade te beperken en gaf weinig kansen weg. Ajax kon nog eenmaal scoren wat de eindstand op 4-0 bracht.

TOP Oss B1 - ADO Den Haag B2 1–6
Een nieuwe start in 2010 op helaas een oud veld in Oss. Het speelveld was moeilijk bespeelbaar was vanwege de hobbels maar gelukkig stond dit een goed resultaat niet in de weg. ADO Den Haag had de eerste helft het heft in hand maar kon dit nog niet vertalen in doelpunten. TOP was duidelijke een maatje te klein voor een fris voetballend ADO Den Haag. Pas in de 32e minuut kwam ADO na een goede aanval op voorsprong door een doelpunt van Axel Lokange.

De 1e minuut in de 2e helft zette de toon voor het vervolg van de wedstrijd. Een grote kans werd helaas niet verzilverd maar de toon was gezet. In de 4e minuut na rust kwam ADO Den Haag op 0-2 door een doelpunt van Abas Al Tamimy. 3 minuten later was Abas Al Tamimy wederom de gevierde man bij ADO Den Haag nadat hij een bal intikte welke door de doelman van TOP werd losgelaten. In de 54e minuut deed TOP iets terug en bracht de score op 1-3. Lang kon TOP hiervan niet genieten want Timo Ruigrok brengt de score op 1-4 door een prachtige balbeheersing en dito afwerking. ADO Den Haag ging vrolijk verder hetgeen in de 70e minuut resulteerde in de 1-5 van Mo Bennaissa na een goed schot vanuit de 2e lijn. In de 77e minuut werd Axel Lokange i.v.m. een blessure vervangen door Mark Jacobs (reserve doelman!) welke als laatste wissel op de bank zat. Mark Jacobs werd gestationeerd in de spits en zorgde voor het toetje van de dag door de 1-6 onhoudbaar in te koppen!

PSV C1 - ADO Den Haag C1 2-0
Vandaag speelde ADO Den Haag C1 zijn eerste competitie duel van het nieuwe jaar,. Dit was de lastige uitwedstrijd bij PSV C1. De eerste helft was PSV veel meer in bal bezit en gewoon een stuk beter dan ADO den Haag, PSV kwam dan ook verdient vlak voor rust op een 1-0 voorsprong. Na de rust ging ADO Den Haag met frisse moed er weer tegen aan om te proberen de stand om te buigen.

Helaas mocht dit niet baten en was PSV gewoon een maatje te groot vandaag en scoorde dan ook verdient de 2-0.. ADO Den Haag ging daarna vol op de aanval maar helaas resulteerde dat niet in doelpunten en was de eindstand 2-0 voor PSV.

FC Groningen C2 - ADO Den Haag C2 afgelast

ADO Den Haag D1 - Sparta R. D1 1-4
Vandaag speelde ADO Den Haag D1 haar 1e competitie wedstrijd na de winterstop. Sparta Rotterdam D1 was haar tegenstander. ADO begon de wedstrijd goed en speelde veel op de helft van Sparta. Maar na de 1e uitbraak van Sparta was het direct raak. Zo moest ADO proberen de achterstand om te buigen. Tot vlak voor rust leek het hier ook op, maar toch was het Sparta dat wederom wist te scoren. 0-2 was de ruststand. Na rust begon ADO Den Haag wederom goed. Nikki Baggerman wist van afstand te scoren.

Dit zorgde voor goede moed aan ADO Den Haag zijde. Een aantal kansen volgde, maar toch trok Sparta aan het langste eind. De voor ADO Den Haag moeilijk te stoppen Sparta spits nam zowel de 3e als 4e goal voor Sparta voor zijn rekening. Dit resulteerde in een 1-4 eind uitslag.

ADO Den Haag D2 - UVS D1 3–2 (oefen)

ADO Den Haag D3 - VFC D1 2–1 (beker)
Vandaag speelde ADO Den Haag D3 een bekerwedstrijd thuis op de aftrap. In het gure weer gingen beide teams goed tegen elkaar op. Toch was ADO Den Haag de bovenliggende partij in de eerste helft. Dit resulteerde in een mooie goal van Darren net voor het rustsignaal. In de tweede helft zette VFC meer druk, en kon ADO Den Haag een gelijkmaker niet voorkomen. Gelukkig overwon de win om te willen bij ADO Den Haag en maakte Harvey Johnsen in de laatste minuut de winnende goal.

ADO Den Haag E top - UVS D2 4–4 (oefen)
Excelsior R. E1 - ADO Den Haag E1 4–0 (beker)