Dag drie van het trainingskamp in het Tunesische Hammamet begon met een training op het Radescomplex, hetzelfde terrein waar op de eerste dag ook getraind werd.

Terwijl een andere voetbalploeg het complex net verliet, startte de selectie van ADO Den Haag rustig de dag op. De businessleden verspreidden zich op hetzelfde moment over diverse activiteiten. De een ging golfen, de ander ging de Thalasso Welness in, de oude medina in Hammamet werd bezocht en een groep ging het avontuur van de natuur in op quads. Personal Touch Travel zorgde dat er weer voor ieder wat wils was.
Voor de jongens die op zondag niet hadden gespeeld was de training flink pittiger dan voor degenen die de hele wedstrijd hadden gespeeld. De `niet-wedstrijdspelers` gingen na de warming up met trainer Atteveld aan de slag, terwijl de rest iets rustiger met assistent Kootwijk wat oefenvormen afwerkte.
Pascal Bosschaart, Lex Immers en Boy Waterman liepen hun rondjes apart van de groep door kleine pijntjes die ze in de wedstrijd hadden opgelopen.
Na de uitgebreide lunch was er zowel voor de spelers als de sponsoren een verrassing gepland. Op het strand achter het hotel stonden twee kamelen klaar voor een race, een wedstrijd tussen teams bestaande uit alle spelers. Ook Bob Kootwijk, Jillis Zevenbergen en René Stam waagden zich namens de staf ook op de kamelen, aangemoedigd door de hele groep.
De middag werd afgesloten met een groepsfoto, een collectors item voor in de fotoalbums van de meegereisde sponsoren.